Prodej ubytování, Provodov-Šonov - Kleny, 400 m2

Provodov-Šonov, Kleny

6 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 929 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Provodově-Šonově

Informace k nemovitosti

Představujeme Vám jedinečnou příležitost vstoupit do světa pohostinství a ubytovacích služeb s nákupem Motelu Edison, klenotu ukrytého v srdci malebné krajiny, obklopeného přírodou a nedaleko vodní nádrže Rozkoš. Tento zavedený motel se nachází v klidné oblasti Provodov Šonov, v okrese Náchod, a je ideálním místem pro ty, kteří hledají únik z každodenního shonu a touží po relaxaci v přírodě.

Motel Edison se rozprostírá na pozemku o celkové ploše 2143 m2 a nabízí užitnou plochu 400 m2, která je dokonale využita pro pohodlí hostů a efektivní provoz. V přízemí najdete útulný bar, prostornou restauraci pro 45 osob, salonek pro 15 osob, plně vybavenou kuchyni, sklady, sociální zařízení, kancelář a kotelnu. Druhé patro je vyhrazeno pro pět samostatných pokojů se sociálním zařízením a apartmán pro čtyři osoby, který nyní slouží pro bydlení majitelů.

Vnější prostor motelu je stejně působivý jako jeho interiér. Před restaurací se nachází zahrádka pro 40 osob s udírnou a grilem, která navazuje na hřiště pro děti s houpačkou a trampolínou. To vše tvoří ideální místo pro rodinné oslavy, firemní akce nebo jen pro odpočinek v příjemném prostředí.

Od roku 2007 prošel Motel Edison řadou rekonstrukcí a modernizací, včetně nové udírny, čističky odpadních vod, boileru, sprch, přístřešku před vstupem, baterií, omítky, střechy nad salonkem a zahradního nábytku. Tento pečlivě udržovaný objekt je napojen na veškeré sítě, disponuje vlastní vrtanou studnou a plynovým vytápěním, což z něj činí klíčovou investici s nízkými provozními náklady.

Lokalita Motelu Edison je jako stvořená pro milovníky přírody, turistiky a cyklistiky. V okolí se nachází široká síť značených turistických a cyklistických tras, vodní nádrž Rozkoš pro vodní sporty, a také množství kulturních památek a přírodních krás. Toto vše dělá z Motelu Edison oblíbené místo pro odpočinek a dovolenou jak pro české, tak i pro polské klienty.

Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost vlastnit Motel Edison, místo plné pohody, přátelské atmosféry a nezapomenutelných zážitků. Za cenu 6 490 000 Kč se může stát vaším. Uvědomte si, že koupí tohoto motelu nezískáváte jen nemovitost, ale vstupujete do příběhu, který bude pokračovat s vámi a vašimi hosty. Staňte se součástí této vzrušující cesty a začněte psát další kapitolu úspěšného příběhu Motelu Edison. Váš sen začíná právě zde.

Parametry nemovitosti

Cena
6 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 2. 2024
Adresa
Provodov-Šonov, Kleny
ID
0224
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
400 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
215 m2
Plocha nemovitosti
2143 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Individuální
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Mgr. Tomáš Veigl

Mgr. Tomáš Veigl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Provodově-Šonově?

Podobné nemovitosti