Prodej bytu 3+kk, Praha - Střešovice, Na Petynce, 101 m2 (ID: 1633524)

Na Petynce, Praha 6, Střešovice

10 791 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 427 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme prodej mezonetového bytu s dispozicí 3+kk a podlahovou plochou 100,7 m2 se nachází ve 3. a 4. podlaží domu ul. Na Petynce, Praha 6 Střešovice. Byt Je orientován na sever a jih s výhledem do ulice i do dvora. Stav před rekonstrukcí umožňuje každému majiteli jednotku individuálně dotvořit dle vlastního vkusu. Předání jednotek je plánováno na Q3 2023.
Bytová jednotka je rozložena do dvou podlaží domu. Podkrovní část je krásně prosvětlena podkrovními okny s jedním balkonovým oknem. Dispozici jednotky tvoří 3 místnosti, dvě koupelny s wc a komorami, chodba se schodištěm. K jednotce také náleží praktická sklepní kóje s plochou 1,9 m².
Bytovým dům je zasazen v harmonické části Střešovic se skvělou dopravní dostupností a vynikající občanskou vybaveností s veškerým sportovním a kulturním vyžitím.
Šest minut chůze od domu se nachází autobusové zastávka Kajetánka a nedaleko naleznete také linku Metra A Dejvická či Petřiny. Prakticky za rohem naleznete nájezd z Patočkovy ulice do tunelu Blanka. Za 18 minut vozem jste na pražském letišti, kde se vám otevírá brána do celého světa.
Jen 150 metrů od Bydlení Na Petynce se rozkládá romantický park Kajetánka s jezírkem a restaurací. V blízkosti domu se nachází koupaliště Petynka (750 m), Hradčany i Petřínské sady (2,7 km). V okolí najdete různé podniky a obchody včetně supermarketu Billa, ale také dětská hřiště nebo Základní a mateřskou školu J. A. Komenského. V docházkové vzdálenosti je Vítězné náměstí. Bydlení Na Petynce je na dosah živého centra, přitom v obklopení poklidného parku Landronka či obory Hvězda.

Parametry bytu

Cena
10 791 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Na Petynce, Praha 6, Střešovice
ID
9059
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
101 m2
Patro
4. z 5
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
101 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Oksana Turri

Oksana Turri

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 6?

Podobné nemovitosti