Prodej vícegeneračního domu, Náchod, Kladská, 290 m2

Kladská, Náchod, Běloves

6 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 312 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Náchodě

Informace k domu

Prodej vícegeneračního domu s dvěma bytovými jednotkami a velkým půdním prostorem v lokalitě Náchod - Běloves je ideální příležitost pro ty, kteří hledají prostorné bydlení v atraktivní a vyhledávané části krajského města. Následující popis podrobněji rozebere výhody a vlastnosti tohoto nemovitostního objektu:

Umístění a okolí: Dům je situován na okraji města Náchod v klidné lokalitě Běloves. Tato lokalita nabízí výhody venkovského prostředí s dostatečným zázemím městské infrastruktury. Všechny klíčové služby jsou v docházkové vzdálenosti, což znamená školu, školku, vlakové a autobusové zastávky, obchodní centrum, dopravní hřiště, cyklostezky, kavárny, restaurace a nově vybudované lázně s obnovenými minerálními prameny. Tato kombinace přináší pohodlný a vyvážený životní styl.

Dvě bytové jednotky: Dům je rozdělen na dvě samostatné bytové jednotky, což umožňuje buď velké rodině nebo dvěma rodinám sdílet jednu nemovitost. To představuje skvělou možnost pro rodinu s příbuznými nebo pro generace, které preferují soukromí, ale zároveň chtějí být blízko sebe.

Velký půdní prostor: Dům má prostorný podkroví, který má obrovský potenciál k přestavbě na další bytové jednotky. Toto půdní patro lze využít k vybudování dalších podkrovních bytů, což by mohlo poskytnout možnost dalšího pronájmu a generování příjmu.

Rekonstrukce a nízkonákladové bydlení: Dům prošel kompletní rekonstrukcí, což znamená, že nemovitost je v moderním stavu a nevyžaduje okamžité investice do oprav. Díky instalaci fotovoltaických panelů na střeše a plynového kotle s tepelným čerpadlem je zajištěno nízkonákladové a ekologicky šetrné vytápění a zásobování elektřinou.

Vybavenost: Kromě samotného domu je dvůr vybaven nově vybudovanou garáží s elektrickým ovládáním, zahradním domkem a kůlnou na nářadí. To zajišťuje dostatek úložného prostoru a možnost parkování pro více aut.

Podnikání a pronájem: Díky rozsáhlému prostoru, který dům nabízí, je vhodný pro ty, kteří chtějí spojit bydlení s podnikáním, například provozovat služby nebo malý obchod přímo z domu. Rovněž je zde potenciál pronajímat nově vybudované bytové jednotky v podkroví, což by mohlo přinášet další příjmy.

Obnova lázní a potencionální růst hodnoty nemovitosti: Nedaleko od domu byly vybudovány nové lázně s obnovenými minerálními prameny. Tato revitalizace regionu může pozitivně ovlivnit hodnotu nemovitostí v okolí, což by mohlo být atraktivní pro potenciální investory.

Celkově lze říci, že tento vícegenerační dům nabízí rozsáhlé možnosti a potenciál pro různé typy bydlení a investice. Jeho ideální poloha ve vyhledávané lokalitě s moderními energetickými řešeními a možností dalšího využití půdního prostoru jej činí atraktivním pro velkou rodinu, investory nebo ty, kteří chtějí využít bydlení ve spojení s podnikáním. Pokud jste zájemcem o tuto nemovitost, doporučuji Vám domluvit si osobní prohlídku, abyste mohli ocenit všechny její výhody a potenciál na vlastní oči.
V případě jakéhokoliv dotazu, mě..

Parametry domu

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 10. 2023
Adresa
Kladská, Náchod, Běloves
ID
02518
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
290 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Plocha nemovitosti
266 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REMACH s.r.o.

REMACH s.r.o.

Palackého náměstí 175, Uherské Hradiště

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 58 lidí

Prodejce

Dominika Jakubcová

Dominika Jakubcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Náchodě?

Podobné nemovitosti