Prodej bytu 4+kk, Srní, 131 m2

Srní

Rezervováno
13 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 64 289 Kč /za měsíc

(REZERVOVÁNO, včetně provize)

Doporučené firmy v Srní

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

REZERVOVÁNO. Špičkový a právě dokončený apartmán, který se nachází v novém domě v srdci Šumavy. Hlavní myšlenkou projektu je poskytnout maximální komfort a soudobé technologie v domě, který respektuje okolní přírodu a tradiční architekturu horských domů. Ve 3 podlažích a dispozici 4+kk čeká bydlení, které vzniklo za doprovodu snahy o nekompromisní kvalitu. Holá fakta, nikoliv prodejní řeči.

Prostřední apartmán je vytápěn vlastním tepelným čerpadlem země-voda a má vlastní přípojky všech sítí, na dvou sousedních je tedy zcela nezávislý. Vyladěný design utváří konzistentní podoba i materiály. Dominuje dřevo a celým interiérem se propisují detaily v matně černé, která provází vnitřní prvky od lakování schodiště, přes svítidla až po vypínače.

Na zakázku vyráběná kuchyňská linka s deskou z kamene je vybavena spotřebiči Miele. Obývacímu pokoji s velikostí přes 40 m2 vizuálně dominuje subtilní ocelové schodiště s dřevěnými nášlapy i designový krb. Topení je v celém apartmánu podlahové, krytina je masivní dřevěná. Všechny ložnice se nachází ve druhém a třetím podlaží, jejich velikost je od 14.6 m2 po 27 m2 v podkroví.

Koupelna je vybavena velkoformátovou dlažbou a sanitou Villeroy&Boch a nechybí v ní velké okno. V přízemí se pak nachází ještě samostatná toaleta, vedle které je umístěná technická místnost s místem pro pračku a sušičku (nachází se zde také vnitřní jednotka tepelného čerpadla IVT). Každý apartmán má k dispozici jižně orientovanou terasu o ploše přes 40 m2 a podíl na pozemku kolem domu, na kterém je taktéž každému vyhrazeno dvojí stání s nabíječkou pro elektromobil.

Stavba je kompletně zděná, obložení dřevem plní pouze dekorativní účely, a spadá do třídy energetické náročnosti B. Nachází se na kraji obce Srní, která spadá do nejužšího středu Národního parku Šumava, a je známá například unikátním vlčím výběhem. K dispozici jsou dva apartmány ze tří, jeden je již prodaný. Pokud vás o tomto zcela výjimečném apartmánu zajímá více informací, rád vám pošlu odkaz s dalšími fotografiemi, detailnějším popisem a řadou technických specifikací.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
13 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
REZERVOVÁNO, včetně provize
Aktualizováno
11. 8. 2023
Adresa
Srní
ID
05619
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
131 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
65.9 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Ondřej Černovický

Ondřej Černovický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Srní?

Podobné nemovitosti