Prodej bytu 1+kk, Hodonín, tř. Dukelských hrdinů, 57 m2

tř. Dukelských hrdinů, Hodonín

Rezervováno
Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Doporučené firmy v Hodoníně

Informace k bytu

Podlahová plocha 58 m2 již odpovídá dvoupokojovému bytu. Navrhli jsme dispozičně zajímavý a hravý prostor. Prostupující terasa vytváří pocit velkoleposti a propojení interiéru s venkovním prostředím. Myslíme, že tento byt vás bude bavit stejně jako nás. Terasa o velikosti 36 m2 vybízí ke spoustě možností, ale hlavně žijete na jedinečném prostoru 94 m2.
Orientace hlavního pokoje na jih a ložnice na severozápad zajišťuje přístup dostatku přirozeného světla během celého dne a také rychlé vyvětrání.
Byt bude připraven ve standardech, které jsme ladili dle potřeb domu a potřeb budoucích obyvatel tak, aby dávali smysl pro domácí pohodu s ohledem na nízké dlouhodobé náklady za bydlení. Proto i pronájem dává ekonomiku.
Poloha domu je výjimečná. Nachází se jen kousek od centrální ulice města, přesto však v klidné lokalitě. Máte tak veškerou občanskou vybavenost a obchody doslova na dosah ruky. Perfektní volba pro ty, kteří ocení klidné bydlení s rychlým a snadným přístupem ke všem městským službám.
Velkou výhodou je možnost parkování. Budete mít své vlastní parkovací místo, což obzvlášť oceníte v městském prostředí, kde parkování může být problém. Vaše vozidlo tak bude vždy bezpečně a pohodlně zaparkované. Navíc můžete jednoduše kombinovat dopravu po městě na kole nebo koloběžce, odskočit si pěšky do kavárny nebo rychle sednout do auta a fičet někam dál. Neztrácet čas je v dnešní době k nezaplacení.
Rezidence je připravena k prohlídkám. Máme pro vás několik možností v rámci nákupu. Jak se u nás říká "Kdo chvíli stál, už stojí opodál."
Pokud hledáte nové bydlení, nebo investici, tak se zastavte u nás v Realitárně. Spolu to bezpečně vymyslíme. https://www.realitarna.cz/developerske-projekty/

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
6. 9. 2023
Adresa
tř. Dukelských hrdinů, Hodonín
ID
0596
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
94 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
57 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
121 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Individuální
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Michal Lupač

Michal Lupač

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Hodoníně?

Podobné nemovitosti