Prodej bytu 1+kk, Praha - Žižkov, Strážní, 35 m2

Strážní, Praha, Žižkov

3 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 871 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k bytu

Rádi bychom Vám představili přízemní družstevní byt 1+kk o rozloze 35 m2, umístěný v cihlovém domě v žádané části pražského Žižkova. Byt je orientován na severovýchod, což zajišťuje příjemné osvětlení interiéru.

Dispozičně je byt tvořen chodbou s praktickou kuchyňskou linkou, velmi prostorným pokojem a koupelnou vybavenou sprchovým koutem a toaletou. Díky vysokým stropům se nabízí možnost vestavby patra, což vám dává příležitost vytvořit bydlení přesně podle vašich představ a potřeb.

K vytápění bytu se využívá lokální plynové topení, díky čemuž jsou měsíční náklady na bydlení velmi přijatelné.

Lokalita nabízí kompletní občanskou vybavenost. V těsné blízkosti najdete park Pražačka se sportovním areálem, množství hospůdek, kaváren, obchodů, ale i oblíbené Kino Aero. Tramvajová zastávka Strážní je jen minutu pěšky od domu, odkud můžete vyrazit přímo do centra Prahy.

Tento byt je ideální pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení v oblíbené lokalitě, ale také pro investory, díky vysokému potenciálu pronájmu v této atraktivní oblasti. Je nutné poznamenat, že nemovitost nelze převést do osobního vlastnictví, a proto je možné ji financovat pouze z vlastních zdrojů, nebo hypotečním úvěrem se zástavou jiné nemovitosti.

Těšíme se na Vás při osobní prohlídce a rádi Vám představíme všechny přednosti tohoto bytu.

Parametry bytu

Cena
3 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 12. 2023
Adresa
Strážní, Praha, Žižkov
ID
00776
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
35 m2
Patro
1. z 5
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Petr Dvořák

Petr Dvořák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 3?

Podobné nemovitosti