Prodej apartmánu, Český Jiřetín, 405 m2

Český Jiřetín

11 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 184 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Českém Jiřetíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Vítejte u jedinečné příležitosti k nákupu rekreačního apartmánu s pozemkem v idylické lokalitě Krušných hor. Tento honosný objekt se rozkládá na ploše 200 m2 a je obklopen pozemkem o rozloze 1407 m2. Nachází se v malebném prostředí Českého Jiřetína, kde můžete vychutnat klid a pokoj s nádechem horského vzduchu.

Před osmi lety prošel tento objekt kompletní rekonstrukcí, při které byl celý dům přepracován do současné podoby. Každý detail byl pečlivě promyšlen a zpracován, s cílem vytvořit prostředí, které je jak pohodlné, tak luxusní.

V přízemí se nachází dva samostatné apartmány, které nabízejí vše potřebné pro pohodlný pobyt. Každé apartmá má svůj vlastní vstup, což zaručuje soukromí a nezávislost. Součástí každého apartmá je také koupelna, samostatné WC, funkčně vybavená kuchyň a prostorná ložnice. V přízemí najdete také společnou chodbu, sklep, technickou místnost a další místnost pro obsluhu.

V mezipatře je umístěna luxusně vybavená sauna s vlastním sprchovým koutem a odpočinkovou místností. Toto prostředí poskytuje dokonalé místo pro relaxaci a regeneraci po celodenním prozkoumávání krás Krušných hor.

Druhé patro nabízí čtyři další apartmány. Každý z nich má opět samostatný vstup s možností propojit dva apartmány na levé nebo pravé straně. K dispozici je zde koupelna, WC, kuchyně, ložnice a v podkroví ještě další ložnice.

Vytápění je zajištěno tepelnými čerpadly, elektrokotlem, kotlem na tuhá paliva nebo krbovými kamny s akumulační nádrží. Ohřev vody je zajištěn elektrickými bojlery. Zdroj vody je vlastní studna a vrt, voda je pitná dle dřívějšího rozboru. Odpad je řešen do septiku. Okna jsou plastová, voda je rozvedena v plastových trubkách, topení je v mědi a zateplení je provedeno 10cm polystyrénem.

Penzion se nachází v místě, kde je mnoho možností pro rekreaci a zábavu. V zimě můžete využít lyžařské vleky a v létě se koupat v požární nádrži. Pro děti je zde dětský koutek, pískoviště a travnaté hřiště. Nedaleko se nachází sportovní hala, sjezdovka a restaurace v Klínech, lyžařský areál a nákupní možnosti v Německu a cyklistické trasy.

Penzion se prodává včetně veškerého vybavení a je vhodný jako investiční příležitost. V současné době je v testovacím provozu a existuje možnost ho zkolaudovat. Pro lepší představu o tom, jak vypadá, si můžete prohlédnout virtuální prohlídku na odkazu níže.

https://my.matterport.com/show/?m=WoMe6LWvrKZ

Více informací o této nemovitosti naleznete také na webu e-chalupy.cz na následujícím odkazu:

https://www.e-chalupy.cz/krusne_hory/ubytovani-cesky-jiretin-chalupa-s-apartmany-8661.php

To vše vám nyní nabízíme k prodeji. Neváhejte a využijte této jedinečné příležitosti.

Parametry nemovitosti

Cena
11 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Český Jiřetín
ID
MR11850
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
405 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
220 m2
Podlahová plocha
405 m2
Plocha nemovitosti
1407 m2
Plocha zahrady
1407 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické, Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Satelit
Doprava
Autobus
Voda
Studna
Balkon
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Oldřich Humpolec

Oldřich Humpolec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje apartmánů v Českém Jiřetíně?

Podobné nemovitosti