Prodej bytu 2+1, Praha - Karlín, Peckova, 58 m2 (ID: 1694672)

Peckova, Praha 8, Karlín

5 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 640 Kč /za měsíc

(+ anuita ve výši 590.000,-Kč)

Doporučené firmy v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k bytu

Pokud se díváte na tuto nabídku, jistě máte rádi Karlín a víte, o čem je zdejší bydlení. Mám na mysli hlavně dostatek veškerého zázemí pro moderní plnohodnotný život, jako jsou kanceláře, školy, restaurace, bary a kavárny, galerie a parky. K tomu přidejme Karlínské náměstí, které leží mezi dvěma stanicemi metra, další spojení s městem je možné tramvají, cyklostezkami, novou lávkou do Holešovic nebo tunelem na Žižkov.

Nabízený byt s dispozicí 2+1 je v družstevním vlastnictví a po zaplacení anuity je možný převod do osobního vlastnictví. Nachází se v přízemí v historickém domě s 16 jednotkami, přímo u Karlínského náměstí. Dům čekají velké změny, kterými velmi získá na své atraktivitě. V následujících 2 letech bude totiž v půdním prostoru domu vystavěno 6 nových bytových jednotek a současně proběhne rekonstrukce domu.

Samotný byt s výměrou 58,4m2 je udržovaný, má krásná dřevěná okna a sestává se z předsíně, 2 pokojů s výhledem do malého dvorku/terasy, kuchyně, technické místnosti a koupelny s toaletou. K bytu také patří sklep v suterénu domu. V roce 2003 proběhla rekonstrukce elektřiny, rozvodu vody a výměna podlahových krytin. Výhodou této nabídky jsou i nízké měsíční poplatky, které činí 2539,-Kč + splátka anuity.

Pokud sháníte větší prostor nebo více bytů na investici, tak je možné koupit i sousední byt, ke kterému patří zmiňovaná terasa. Byty lze snadno propojit. Je možné si prohlédnout oba byty současně.

Byt je skutečně blízko od vyhlášeného pivovaru Dva kohouti, mezi Fórem Karlín a nově otevřenými Karlínskými kasárnami. Hlavní autobusové nádraží Florenc je ve vzdálenosti 5 min chůze, o pár minut dále je stanice metra Křižíkova nebo Florenc. V okruhu pár minut máte moderní kancelářské budovy plné zajímavých pracovních příležitostí a další nové se buď budují, nebo se z původních průmyslových budov mění na moderní. Prostě Karlín je dynamicky se rozvíjející čtvrť, která se vlastně teprve nadechuje. Pokud Vás láká toto zázemí v dosahu pár minut pěšky od bydliště, přijďte se podívat na nabízený byt. Mimochodem, věděli jste, že Karlín byl založen roku 1817 a nese jméno po manželce císaře Františka I., Karolíně Augustě?

Nemovitost je vhodná jak k vlastnímu bydlení, tak i jako investiční příležitost.
Těším se na viděnou na prohlídce.

Parametry bytu

Cena
5 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ anuita ve výši 590.000,-Kč
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Peckova, Praha 8, Karlín
ID
10063
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
58 m2
Patro
1. z 5
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
58 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
235 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Iveta Sklenářová

Iveta Sklenářová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 8?

Podobné nemovitosti