Prodej bytu 2+kk, Vrchlabí, Labská, 46 m2

Labská, Vrchlabí

4 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 828 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Vrchlabí

Informace k bytu

Prodej bytu 2+kk s balkonem v kouzelném místě na pomezí historického jádra Vrchlabí a krásné přírody. Bytový dům zahrnující 42 apartmánů, lyžárnu a parkovací stání stojí přímo na břehu Labe necelých 100 metrů od historického centra a zámku. Nabízený byt je orientovaný směrem k Labi, s výhledem na volnou zástavbu a blízké zelené svahy na protějším břehu. Dispozice bytu umožňuje ubytování čtyřčlenné rodiny, je však vhodný i pro delší či celoroční pobyt. Kuchyňský kout poskytuje prostor pro plnohodnotnou kuchyň, koupelna má místo pro pračku a projektanti nezapomněli ani na komoru přímo v bytě. Kromě toho je možné zakoupit sklep v přízemí domu anebo uložit lyže či boby do společné lyžárny.

Vrchlabí se stalo v posledních letech oblíbenou základnou pro zimní i letní pobyty v Krkonoších. V blízkosti naleznete 3 lyžařská střediska: Horní Vrchlabí, Herlíkovice-Bubákov a Špindlerův Mlýn. Přímo v okolí Vrchlabí je řada upravovaných běžeckých stop. K relaxu po dní stráveném na lyžích může posloužit wellnes v blízkém hotelu, nedávno otevřený krytý bazén anebo některá z blízkých restaurací či kaváren.

Byt označený v dokumentaci B 205 bude připraven k nastěhování v únoru 2024. Fotografie ukazují standardní vybavení projektu Riverside Vrchlabí na příkladu již dokončeného bytu z 1. etapy.

Parametry bytu

Cena
4 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 12. 2023
Adresa
Labská, Vrchlabí
ID
N04495
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
48 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
46 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pavel Velebil

Pavel Velebil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Vrchlabí?

Podobné nemovitosti