Prodej bytu 1+1, Přerov, nám. Svobody, 47 m2

nám. Svobody, Přerov

2 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 008 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Přerově

Informace k bytu

Bo!reality Vám v zastoupení majitelky nabízí k prodeji družstevní byt v lokalitě nám. Svobody v Přerově.
Tento byt o velikosti 1 + 1, 47m² se nachází ve 2. NP cihlového domu.

Dispozice bytu byla upravena a modernizována, aby vyhovovala současným potřebám. Byt nabízí příjemný a prostorný obytný prostor, který je vhodný pro jednotlivce nebo páry. Využití prostoru je promyšlené a efektivní, což přispívá k příjemnému bydlení.
Modernizace zahrnovala rekonstrukci kuchyně i obytného prostoru, koupelny a WC. Součástí prodeje je kuchyňská linka umístěná v prostorné místnosti s jídelním stolem a pohovkou, velký pokoj je rozdělen na míru vyrobenou obytnou stěnou s úložným prostorem na dvě části, a to dětský pokoj a ložnici, v koupelně se nachází vana, umyvadlo, WC je samostatné a také disponuje veškerým potřebným vybavením.
Na chodbě bytu se nachází velká vestavná skříň, která poskytuje dostatek úložného prostoru pro vaše věci. Skříň je praktickým a efektivním řešením pro ukládání oblečení, obuvi a dalších věcí. Sklep a kóje v uzavřeném udržovaném dvoře je další bonus tohoto bytu.

Tento byt je ideální pro ty, kteří hledají dobře vybavené bydlení. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost včetně školy, školky, zdravotnických zařízení, pošty, supermarketu a dalších obchodů a služeb.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Financování nemovitosti Vám pomůžou vyřešit naši zkušení finanční poradci. Těšíme se na Vaši zprávu nebo telefonát.

Parametry bytu

Cena
2 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
nám. Svobody, Přerov
ID
4184
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
44 m2
Patro
2. z 5
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
47 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Marie Scheuchová

Marie Scheuchová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Přerově?

Podobné nemovitosti