Prodej bytu 3+kk, Santiago del Teide, Španělsko, 77 m2

Santiago del Teide, Španělsko

Cena na vyžádání

(neplatíte provizi RK)

Doporučené firmy

Informace k bytu

Sníte o svém druhém domově někde v teple na břehu oceánu nebo jen hledáte skvělou investiční příležitost? S trvale rostoucím zájmem o nemovitosti na ostrově představuje koupě bytu na Tenerife výhodnou investici s potenciálem budoucího zhodnocení.
Nabízíme k prodeji luxusní apartmán 3+kk o rozloze 77,75 m2 s terasou. Nachází se v nově postaveném bytovém komplexu 18 bytů v prémiové kvalitě, v malebném městečku Puerto de Santiago na ostrově Tenerife. Pro více informací o zbývajících jednotkách nás neváhejte kontaktovat.

Vybavení, dispozice bytu a použité materiály jsou navrženy pro maximální komfort a najdete je zde v té nejvyšší kvalitě. Vkusně zvolená kombinace kameninového obkladu s přírodními materiály vytváří moderní a elegantní interiér.

Standardní vybavení a provedení bytu:

klimatizace ve všech místnostech, včetně vnitřních i venkovních teras
plně vybavená kuchyně
značkové spotřebiče
protihluková okna s ochranným filtrem
mléčná skla zajišťující soukromí
sjednocená podlaha ve všech místnostech
skleněné zábradlí
stropy s podsvícením
sádrokartonové podhledy s LED technologií
stropy s podsvícením
hydroizolace balkonů, teras, solárií a střech
akustická izolace a tepelná izolace
výtah
Ke každému bytu náleží úložný sklad. Byty nejsou vybavené nábytkem. K bytu bude možné si dokoupit parkovací místo. Bytový komplex nabízí také společný vyhřívaný bazén na střešní terase, na kterou vede výtah i pro handicapované osoby. Celý komplex má bezbariérový přístup.

Lokalita:
Ostrov Tenerife je oblíbeným rekreačním místem s nádherným klimatem po celý rok, což z něj činí ideální destinaci pro vlastní bydlení nebo investiční účely.
Městečko Puerto de Santiago je idylickým místem obklopeným dramatickými horami a oceánem. Je neodolatelným lákadlem pro ty, kteří hledají kombinaci luxusu, kultury a přírodních divů. Nachází se nedaleko impozantního masivu Los Gigantes, který se tyčí nad oceánem a vytváří jedinečnou kulisu pro tento malebný přístav.
Puerto de Santiago nabízí několik nádherných pláží s jemným pískem a průzračným mořem. Na své si zde přijdou milovníci nejrůznějších vodních sportů.
Najdete zde také historické památky a kulturu. Přímo v centru města se nachází krásný kostel Nuestra Señora de la Peña de Francia, který je důležitým náboženským a historickým centrem. Ostrov Tenerife je také známý svou bohatou gastronomií s lahůdkami kanárské kuchyně, které si můžete vychutnat ve stylových restauracích na pobřeží.
Puerto de Santiago vytváří dokonalé spojení luxusu, kultury a přírodních pokladů, které Tenerife nabízí. Tahle perla na okraji Atlantiku, kde se setkává nekonečně modré nebe s azurovým mořem se může stát i Vaším domovem.

Zaručujeme čestný přístup. Neúčtujeme žádný realitní poplatek a cena nezahrnuje žádné skryté přirážky.

Pro více informací kontaktujte tým MAHOON.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
neplatíte provizi RK
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Santiago del Teide, Španělsko
ID
0584
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
77 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
77 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Jan Blažek

Ing. Jan Blažek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk?

Podobné nemovitosti