Prodej bytu 2+kk, Opava - Město, Popská, 48 m2

Popská, Opava, Město

3 049 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 531 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Opavě

Informace k bytu

Vítejte v nabídce exkluzivního mezonetového bytu 2+kk 48,6m2 , který naleznete v srdci oblíbeného centra Opavy v rezidenci Elizabeth. Tento byt je pro ty, kteří touží po stylovém a vkusném bydlení v prestižní lokalitě.

Po vstupu do bytu vás přivítá předsíň s prostorem na úložný prostor, která následuje do prostorného obývacího pokoje propojeného s jídelním koutem, kuchyní a elegantním schodištěm vedoucím do galerie druhého patra. Otevřený koncept vytváří atmosféru prostornosti a vzdušnosti, která dodává bytu jedinečný charakter. Ve druhém patře bytu se nachází útulná ložnice, poskytující klid a soukromí pro odpočinek po náročném dni.

Elegantní koupelna je vybavena vanou, umyvadlem a toaletou, zatímco vstupní chodba nabízí dostatek úložného prostoru pro vaše věci, což zaručuje uklizený a přehledný vzhled. Tento byt je harmonií luxusu a praktičnosti, ať už jde o design interiéru nebo jeho strategickou polohu v srdci města. Nezmeškejte příležitost stát se majitelem tohoto výjimečného domova a kontaktujte nás pro více informací či prohlídku. Vaše nové bydlení v centru Opavy je na dosah!
Byt je vhodný také pro investory díky dobrému zhodnocení. V současné době je byt obsazen spolehlivým nájemníkem.

Parametry bytu

Cena
3 049 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Popská, Opava, Město
ID
0463
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
48 m2
Patro
2. z 5
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
48 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

David Kirschner

David Kirschner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Opavě?

Podobné nemovitosti