Prodej bytu 2+kk, Staňkovice, Zelená, 63 m2

Zelená, Staňkovice

2 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 913 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Staňkovicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Hledáte netradiční byt, který nabízí parametry bydlení v rodinném domě, na dobré adrese? Pokud ano, může být tato nabídka určena právě pro Vás. Ve výhradním zastoupení majitelky nabízíme k prodeji krásný a prostorný mezonetový byt 2 kk o celkové ploše 63 m2, který se nachází v klidné a žádané obci Staňkovice u Žatce. Byt je součástí řadové stavby z roku 1999 a má vlastní vchod z ulice Zelená.
Byt se skládá z přízemí a obytného podkroví. V přízemí se nachází vstupní chodba, samostatné WC, šatna/komora a obývací pokoj s kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje je vstup velkým francouzským oknem na zahradu, která je oplocená a z větší části zatravněná. Zahrada není součástí prodeje (pozemek je ve vlastnictví obce a probíhá jednání o možnosti pronájmu/odprodeji). V obytném podkroví se nachází ložnice s balkonem, koupelna s vanou a umyvadlem a šatna. Okna jsou orientována na jih, což zajišťuje dostatek světla a slunce. K bytu náleží také menší skladový prostor před domem.
Náklady na provoz bytu jsou velmi příznivé (fond oprav, včetně správy a pojištění domu 1.463,- Kč).
Obec Staňkovice je situována v malebné krajině Českého středohoří, nedaleko Žatce, kde je veškerá občanská vybavenost. Obec má vlastní obchod, poštu, školu, mateřskou školu, lékaře, sportovní areál a kulturní centrum. V obci je také zastávka autobusu, kterým se lze dostat do Žatce, Loun nebo Prahy. V blízkosti obce je také nájezd na dálnici D7, která umožňuje rychlou dopravu do Prahy nebo do Německa.
Byt je vhodný pro rodinu s dětmi, která hledá klidné a pohodlné bydlení v přírodě, ale s dobrou dostupností města. Byt je k dispozici ihned, je možné jej financovat hypotékou. Zájemcům o financování mimo vlastní zdroje poskytujeme profesionální finanční konzultace a servis. Cena bytu zahrnuje provizi a právní servis. Pro více informací a prohlídku bytu mne neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
2 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 2. 2024
Adresa
Zelená, Staňkovice
ID
0032-NP08357
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
63 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
63 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you

náměstí 1. Máje 95/25, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Petr Andrášek

Petr Andrášek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Staňkovicích (okr. Louny)?

Podobné nemovitosti