Prodej ubytování, Mohelnice, 490 m2

Mohelnice

15 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 486 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Mohelnici

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k nemovitosti

Nabízíme Vám k prodeji rozlehlý rodinný dům s vlastním wellness v klidné části obce Mohelnice - Květín. V rodinném domě je velký netradiční podkrovní byt o dispozici 3+KK a velikosti 150 m2, dále jsou v nemovitosti dva plně vybavené apartmány včetně koupelen a WC (57 m2 a 45 m2). Celý dům prošel důkladnou rekonstrukcí, je vytápěn centrálně kotlem automat a vybaven solární sestavou na ohřev vody (600 L), v domě jsou nainstalovány dvě klimatizační jednotky umožňující chlazení i vytápění. Zdroj vody je obecní a zároveň i studniční s vlastní studnou na pozemku. Současně s bydlením může nový majitel využívat oba apartmány v domě k pronájmu. Každý z apartmánů má samostatný vchod. V jedné části suterénu domu je garáž na dvě auta a kotelna, ve druhé části relaxační zóna s wellness o velikosti 160 m2, ta je dominantou celé nemovitosti. Nechybí zde vířivka pro čtyři osoby, finská sauna, 2x sprcha, solná jeskyně (6 tun léčebné Himalájské soli), místnost s posezením u obřího akvária a relaxační místnost s vyhřívanými lehátky, 2x WC a kuchyň. K wellness zóně náleží také venkovní kryté posezení s udírnou, grilem, ohništěm a koupacím jezírkem pro Váš ještě lepší zážitek z odpočinku. Celková rozloha pozemku činní 791 m2 a z toho je 383 m2 zastavěná plocha a nádvoří, zahrada je celkově o velikosti 408 m2. Pro více informací volejte makléře RK. Rádi vám pomůžeme s financováním.

Parametry nemovitosti

Cena
15 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 2. 2024
Adresa
Mohelnice
ID
02290
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
490 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Tomáš Beneš

Ing. Tomáš Beneš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Mohelnici (okr. Šumperk)?

Podobné nemovitosti