Prodej bytu 2+1, Hranice, Obránců míru, 55 m2

Obránců míru, Hranice

2 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 913 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Hranicích

Informace k bytu

Dovolujeme si Vám nabídnout ke koupi útulnou bytovou jednotku na investici o dispozici 2+1 v blízkosti historicky hodnotného centra města Hranice, které je chráněno památkovou zónou. Toto pěkné město se nachází na úpatí přírodního parku Zbrašovských jeskyní, obklopují ho lesy, sady a významné je také sousedství s lázněmi Teplice nad Bečvou.

Byt disponuje užitnou plochou 54,74 m2 a je umístěn ve 4. NP panelového domu, který je po revitalizaci, s velmi dobře udržovanými společnými prostory. Sociální zařízení je řešeno v umakartovém jádře, WC je samostatně. Okna jsou plastová, podlahy pokrývají PVC s koberci a kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s plynovým sporákem. Byt je vytápěn dálkově, stejně tak je řešen i ohřev vody, je napojen na veškeré řády. Jednotka je převážně v původním stavu, průběžně modernizovaná, čistá a udržovaná, vhodná jak k okamžitému bydlení, tak k rekonstrukci. K užívání náleží majiteli také sklep a společná kolárna v suterénu domu. Obrovským benefitem je praktické uspořádání bytu s neprůchozími pokoji.
Celkové náklady SVJ jsou aktuálně 6.109,- Kč, z toho platby do FO dělají 1.010,- Kč.

V tomto městě naleznete veškerou občanskou vybavenost, mateřské, základní i střední školy, gymnázium, nemocnici, nákupní zóny, administrativní budovy, sportoviště různého charakteru i koupaliště. V přilehlém okolí domu v docházkové vzdálenosti se nachází autobusová zastávka, obchod, dopravní hřiště, mateřská a základní škola, v okolí domu je možno využívat dětská hřiště.

Byt je v současné době užíván slušnými platícími nájemníky, přičemž nájemní smlouva je uzavřena do 30.6.2024. Záleží tedy pouze na Vás, zda se rozhodnete byt užívat k vlastní potřebě nebo jeho koupi vnímáte jako dobrou investiční příležitost a s těmito nájemníky uzavřete novou smlouvu o nájmu.

Zavolejte a přijďte se na byt podívat osobně s naší kolegyní Jolanou.
V případě vícero zájemců o koupi si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší učiněnou nabídkou.

Parametry bytu

Cena
2 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
3. 2. 2024
Adresa
Obránců míru, Hranice
ID
N09180
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
55 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Jolana Dostálová

Jolana Dostálová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Hranicích (okr. Přerov)?

Podobné nemovitosti