Prodej bytu 2+kk, Písek, Pražská, 57 m2

Pražská, Písek - Pražské Předměstí

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Písku

Informace k bytu

Nabízíme Vám k prodeji byt 2+kk 57 m2 s balkonem 6 m2 ve 4.NP v projektu REMAROVNA, který je umístěn v obytné zástavbě širšího centra města Písku, mezi ulicemi Pražská a V Portyči. Jedná se o historickou plochu bývalé strojírny a slévárny Remar, kde vzniklo novou výstavbou 53 bytových jednotek a 3 ateliéry o dispozicích 1+kk až 4+kk a velikostech od 32 m2 do 116 m2. Většina bytů disponuje balkonem, terasou, či předzahrádkou. Samozřejmostí je sklep ke každé jednotce. Bytový dům má 1 podzemní a 5 nadzemních podlaží a je rozdělený na dva samostatné vstupy se dvěma výtahy. Dům má dostatečné parkovací zázemí, řešené formou suterénní hromadné garáže s kapacitou 54 parkovacích stání.
Projekt REMAROVNA je v bezprostřední blízkosti kina, školky, školy, radnice, městského parku, marketu i obchůdků. Několika kroky se obyvatelé domu dostanou na nábřežní promenádu směrem ke Kamennému mostu, do historického jádra města s množstvím kaváren, restaurací, obchodů a kulturních zařízení.
Dům je koncipován jako monoblok ve tvaru písmene „L“, vizuálně i funkčně rozčleněný do dvou hmotových struktur, gradující směrem od nízkopodlažní zástavby ulice Pražská od hmoty o 4NP a stoupající na 5NP směrem východním, k centru města.
Byty svým rozvržením a velikostí uspokojí jak jednotlivce a začínající páry, tak mladou rodinu s dětmi, ale i starší páry toužící mít své zázemí v blízkosti občanské vybavenosti. Poloha domu v širším centru města umožňuje pěší dostupnost veškerých potřebných služeb.
Město Písek leží v severní části Jihočeského kraje, při oblíbené turistické trase mezi Prahou a Českým Krumlovem. Na východní okraj města přímo navazují Písecké hory s výbornými podmínkami pro turistické výlety. Směrem na jih se rozkládá typická jihočeská krajina rybníků, na kterou navazuje podhůří Šumavy.
Město Písek se také vyznačuje bohatým společenským a kulturním životem, jež navazuje na bohatou historickou tradici. Z pestré nabídky kulturního života v Písku jmenujme divadelní Šrámkův Písek, Městskou slavnost, filmové a folklorní festivaly… K největším akcím se v posledních letech zařadilo i Pískoviště, díky němuž mohou návštěvníci v letní turistické sezoně na náplavce Otavy, v těsné blízkosti Kamenného mostu a odvážné moderní architektury Čechovy ulice, obdivovat obří sochy z písku.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 2. 2024
Adresa
Pražská, Písek - Pražské Předměstí
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
55 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
57 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 28 lidí

Prodejce

Šárka Durdisová

Šárka Durdisová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Písku?

Podobné nemovitosti