Prodej bytu 3+kk, Nový Bor, 87 m2

Nový Bor

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Novém Boru

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Připravujeme pro Vás nové bytové jednotky s parkovacím stáním a zahrádkou v rámci developerského projektu v Arnultovicích u Nového Boru v uzavřeném objektu s maximálním komfortem.
Byty ve velikosti 1+kk, 2+kk a 3+kk budou součástí moderního obytného komplexu se třemi podlažími ve čtyřech apartmánových a čtyřech bytových vilových domech. Celý projekt je pojat v moderním stylu komfortního bydlení pro jednotlivce, páry i rodiny.
V projektu je navrženo 9 bytů v jednotlivých bytových domech, kde se předpokládá vytápění a ohřev vody tepelným čerpadlem.

Přízemí:
Byt 2+kk s příslušenstvím o výměře 46,5 m2 a venkovní terasou přístupnou z obývacího pokoje
Byt 2+kk s příslušenstvím o výměře 54,2 m2 a venkovní terasou přístupnou z obývacího pokoje i ložnice
Byt 2+kk s příslušenstvím o výměře 46,5 m2 a venkovní terasou přístupnou z obývacího pokoje

1. patro:
Byt 2+kk s příslušenstvím o výměře 51,8 m2 a balkonem
Byt 2+kk s příslušenstvím o výměře 51,8 m2 a balkonem
Byt 1+kk s příslušenstvím o výměře 35,6 m2 a balkonem
Byt 1+kk s příslušenstvím o výměře 35,6 m2 a balkonem

2. patro:
Byt 3+kk s příslušenstvím o výměře 86,6 m2, zimní zahradou a lodžií
Byt 3+kk s příslušenstvím o výměře 86,6 m2, zimní zahradou a lodžií

Jedná se o lokalitu disponující kompletní občanskou vybaveností včetně sítě supermarketů. Necelých 9 km je okresní město Česká Lípa a 40 km krajské město Liberec. Město leží na trase spojující region se sousedním Německem.
Klidné místo ležící v blízkosti CHKO Lužické hory, nabízí spousty přírodních i kulturních památek a volnočasového vyžití. Mezi nejzajímavější okolní místa patří hora Klíč nad městem s nadmořskou výškou 760 metrů, nedaleký Sloup v Čechách se skalním hradem, ve kterém se natáčely známé záběry z pohádky S čerty nejsou žerty, divadlem, zámkem, je zde řada turisticky vyznačených pěších tras i cyklotrasy, Bikepark v obci Polevsko, překrásné přírodní koupaliště Radvanecký rybník s písčitou pláží, restauracemi a lanovým parkem, Varhany v Kamenickém Šenově, historická obec Chotovice, letiště Česká Lípa s vyhlídkovými lety, rozlehlý 70 h golfový areál Golf Resort Česká Lípa s 18-ti jamkovým hřištěm, Vodní hrad Lipý v České Lípě a další krásná místa. Na své si přijdou i milovníci zimních sportů v nedalekém Ski areálu v obci Polevsko, Ski areálu Luž v obci Horní Světlá nebo Sportovním areálu Ještěd v Liberci.
Zahájení stavby se předpokládá na jaře 2024 a dokončení výstavby v září 2026.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 2. 2024
Adresa
Nový Bor
ID
0956
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
87 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
87 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Balkon
Lodžie
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Michaela Adamová

Michaela Adamová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Novém Boru?

Podobné nemovitosti