Prodej atypického bytu, Brno, Březinova, 111 m2

Březinova, Brno

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info o ceně na dotaz)

Doporučené firmy v Brně

Informace k bytu

Přímo pod Kraví horou a kousek od Wilsonova lesa, se v ulici Březinova v Žabovřeskách nachází vilka o 4 bytech, kdy jeden byt vám nyní nabízíme.
Nabízený byt ke koupi je ve 3. NP cihlového domu a je dispozičně velmi dobře řešen. Z prostorné chodby je možný vstup do všech ostatních místností v bytě.
Orientace bytu je na sever, východ i západ. Celková užitná plocha je 185 m2, z toho samostatný byt je 110,6 m2, sklep 10 m2 a předzahrádka má 65 m2.
Byt je dispozičně řešen jako 3,5+1, ovšem má i několik dobře řešených místností jako je pracovna za kuchyní (dříve sloužila místnost jako pokoj pro služebnou), v kuchyni spíž, v hale malá technická místnost s umyvadlem a i před koupelnou a samostatným WC je místnost, kterou lze využít jako úložný prostor.
Do bytu bylo nově přivedeno plynové připojení. Podlahy v pokojích jsou dubové parkety, ostatní místnosti mají linoleum a dlažbu. Byt je nově vymalován.
Součástí bytu je i prostorný sklep 10m2 a předzahrádka o výměře 65 m2.
Nový majitel si bude moci sám zvolit případné prvky pro rekonstrukci a využití bytu. Vhodný je také pro ordinaci nebo kancelář.
Celý dům má krásné točité schodiště a jsou zde pouze 4 byty. V domě byly vyměněny za nové stupačky, připojení plynu, elektřina cca před 10 lety. V horním bytě byla provedena kompletní oprava terasy v loňském roce.
Nabízí se zde klidné bydlení v jedné z nejlepších čtvrtí v Brně, v prostředí a těsné blízkosti jako je Dvořákova vila, Jurkovičova vila, Slavíkova vila, Fuchsův dům.

V případě zájmu o prohlídku mně neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info o ceně na dotaz
Aktualizováno
12. 3. 2024
Adresa
Březinova, Brno
ID
AK0118BY
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
185 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
111 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Andrea Kopecká

Andrea Kopecká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje atypických bytů v Brně?

Podobné nemovitosti