Prodej bytu 2+kk, Praha - Letňany, Tupolevova, 56 m2

Tupolevova, Praha 9 - Letňany

Rezervováno
5 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 450 Kč /za měsíc

(V kupní ceně je zahrnutý veškerý právní servis potřebných k převodu vlastnického práva.)

Doporučené firmy v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji světlý byt s dispozicí 2 + kk, který se nachází v bezpečné části Letňan, v ulici Tupolevova č. p. 470. Tato nemovitost je ideální pro rodiny s dětmi, protože nabízí veškeré vybavení a prostředí, které usnadní život s malými potomky.

Byt se nachází v panelovém domě, který prošel rekonstrukcí. Nástavba posledních dvou podlaží panelového domu je cihlová a byla dokončena v roce 2008. Tato modernizace zahrnovala nejen zateplení a novou fasádu, ale také vnitřní úpravy domu. Samotný byt je čerstvě po rekonstrukci, takže noví majitelé si mohou užívat moderního interiéru, včetně nových podlah a zbrusu nové kuchyňské linky s veškerými spotřebiči.

Vstup na krytou lodžii /6,54 m2 a 2,65 m2/ je přístupný jak z obývacího pokoje /23,22 m2 vč. kuch, koutu/, tak z ložnice /17,10 m2/, což umožňuje vytvoření dalšího pokoje, který může sloužit jako hernička pro vaše dítě, místo pro relaxaci nebo kancelář. Vytápění bytu je zajištěno elektřinou a díky termostatu na programování teploty si můžete nastavit přesně tu správnou atmosféru pro vaši rodinu a též šetřit svoje finance.

K bytu také náleží sklepní kóje, která vám poskytne úložný prostoru pro všechny vaše potřeby. V domě se nacházejí dva vchody, což zvyšuje bezpečnost a usnadňuje přístup do bytu.

Okolí nabízí skvělou dopravní dostupnost a občanskou vybavenost. V blízkosti se nachází školy, parky a další atrakce pro děti, které jim zajistí spoustu zábavy a aktivit. Můžete si být jistí, že vaše děti budou mít v okolí vše, co potřebují pro svůj růst a rozvoj.

Celkově lze říci, že tento byt v panelové nástavbě nabízí rodinnou atmosféru, bezpečnost a veškeré vybavení, které usnadní život s dětmi. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vás a vaši rodinu!

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
5 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
V kupní ceně je zahrnutý veškerý právní servis potřebných k převodu vlastnického práva.
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Tupolevova, Praha 9 - Letňany
ID
0218-NP05523
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
56 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
56 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Anděl

Ostrovského 253/3, Praha 5

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Hana Stibilová

Hana Stibilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti