Prodej bytu 4+kk, Zadar, Chorvatsko, 218 m2

Zadar, Chorvatsko

Cena na vyžádání

(info v RK)

Doporučené firmy

Informace k bytu

Představujeme vám moderní apartmán v těsné blízkosti azurového Jaderského moře v Sukošanu, Chorvatsko. Tento luxusní apartmán nabízí přímý přístup na pláž a neuvěřitelné výhledy na překrásné pobřeží.

Jakmile vstoupíte do tohoto elegantního apartmánu, okamžitě ucítíte atmosféru pohodlí a sofistikovaného designu. Prostorný obývací pokoj s moderním nábytkem a plně vybavená kuchyňská linka vytvářejí dokonalé prostředí. Tři prostorné ložnice jsou vkusně zařízeny a nabízejí dostatek soukromí pro všechny členy rodiny nebo hosty. Tři moderní koupelny s prvotřídním vybavením vám poskytnou vše, co potřebujete pro komfortní životní styl. Apartmán disponuje také soukromými terasy o velikostí 44 m2.

Tato exkluzivní nemovitost je vybavena moderními technologiemi a vymoženostmi, které zaručují váš komfort a pohodlí. Klimatizace, podlahové vytápění a bezpečnostní systém jsou samozřejmostí, která přispívá k bezstarostnému životu.

Okolí tohoto apartmánu je plné fascinujících možností. Každý den si můžete užívat procházky po pláži, potápění do tyrkysově modrého moře nebo relaxaci na slunečním záření. Sukošan nabízí také vynikající možnosti pro trávení volného času, jako jsou restaurace s gastronomickými specialitami, butiky s místními výrobky a bohatý noční život.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Zadar, Chorvatsko
ID
N6565
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
218 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Veronika Pecková

Veronika Pecková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk?

Podobné nemovitosti