Prodej zemědělské usedlosti, Měčín, 250 m2

Měčín

4 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 352 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Měčíně

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Toužíte po klidu a pohodě, stranou od ruchu a shonu velkoměsta?
Pokud milujete přírodu a láká Vás venkovský styl bydlení, máme pro Vás zajímavou nabídku, rodinného domu v malebné vesničce Osobovy v okrese Klatovy.
Svou velikostí a členěním je tato nemovitost jako stvořená pro domácí farmaření, chov užitkových zvířat a pěstování nejrůznějších druhů zeleniny apod.
Celková výměra pozemků včetně zastavěné plochy je 5.877m2. Podsklepený dvoupodlažní rodinný dům má zastavěnou plochu cca 176 m2 a přilehlá zemědělská budova s přístavkem dalších cca 340 m2.
Vzhledem k velikosti užitné plochy cca 250 m2 je dům vhodný pro početnou či vícegenerační rodinu.
V přízemí tohoto dvoupatrového rodinného domu jsou k dispozici dva pokoje, dvě koupelny s vanou i sprchový koutem, z toho jedna navíc s toaletou, dále samostatné WC, technická místnost a garáž.
Po masivním dřevěném schodišti vystoupáte do horního patra, kde na Vás čekají čtyři pokoje, kuchyně s jídelnou a další samostatnou toaletou.
Využití jednotlivých pokojů je opravdu velmi variabilní a záleží především na potřebách nového majitele, jak s velkorysým prostorem naloží.
Nelze opomenout případné využití půdního prostoru k rozšíření obytné plochy o půdní vestavbu.
Pokud tedy máte opravdu velké prostorové nároky, bude pro vás tento dům ideálním řešením.
Dům prošel v průběhu posledních let několika rekonstrukcemi – nové rozvody elektřiny, plynové topení, koupelny apod.
Vytápění a ohřev teplé vody zajišťuje plynový kondenzační kotel, který je napojen na zásobník o objemu 4.850 l. Zdrojem pitné vody je původní studna a nově vybudovaný vrt o hloubce cca 70 m. Jako záložní zdroj tepla lze využít také kotel na tuhá paliva. Odpady jsou svedeny do septiku.
Veškerá občanská vybavenost je k dispozici v nedalekém Nepomuku, kde je naprosto vše, co ke svému pohodlí a spokojenému životu potřebujete. Do Nepomuku je to pouhých 10 km, Klatovy a Přeštice máte cca 20 km, což autem hravě zvládnete za 20 minut.
Energetický štítek PENB je aktuálně ve zpracování.
Zavolejte si pro více informací a rezervaci prohlídky. Těšíme se na Vás.

Parametry domu

Cena
4 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Měčín
ID
0003-NP04339
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
5877 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Francouzská třída 2022/15, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Luděk Sýkora

Luděk Sýkora

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Měčíně?

Podobné nemovitosti