Prodej bytu 6+kk, Černošice, Libušina, 224 m2

Libušina, Černošice

14 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 009 Kč /za měsíc

(zajímavá cena cca 66tis.Kč/m2 vnitřní vytápěné plochy)

Doporučené firmy v Černošicích

Úklidové služby

Informace k bytu

Gaudí Černošice nabízí výjimečné bydlení - dispozičně 6 + 1 + jídelna, s velkou terasou, zahradou a velkou garáží v ceněné prvorepublikové vilové zástavbě Horka v Černošicích.
Z některých oken a terasy je nádherný panoramatický výhled na Černošice a do okolní krajiny – směr lesy Tichého údolí, na Cukrák a řeku…., okna ložnic jsou orientována do zeleně zahrady.
Nabízený atypický objekt se nachází v terasovité převážně železobetonové stavbě v jižním svahu, kolaudováno jako RD s číslem popisným, samostatný vstup, lze přirovnat k zvláštnímu řadovému domu s terasou a zahradou, případně lze objekt vnímat jako velkorysý velký moderní byt.
Část prostor lze využít k podnikání - např. kancelář.
Vnitřní vytápěná podlahová plocha je 224m2 s východem na velkou terasu 101m2, k domu přiléhá vlastní zahrada 248m2, přístup k bytu po schodišti přes zeleň.
U ulice Libušina k dispozici jedna velká řadová GARÁŽ 29m2, samostatně v KN zapsaná, je součástí prodeje. V prostorné garáži jsou regály, elektřina, zabezpečovací zařízení, třífázová zásuvka pro nabíjení elektroauta.
Dispozice – obývací pokoj 65 m2 s velkým francouzským výhledovým oknem a výstupem na terasu, kuchyň (velká kuchyňská linka a spotřebiče) 13m2, pokoj 25m2, pokoj 17m2 s vestavěnou skříní, pokoj 22m2, pokoj 13m2, pokoj 14m2, centrální hala chodba 29m2 s vestavěnou skříní, koupelna 11m2 (vana, sprcha), prádelna se sprchovým koutem 7,5m2, samostatné WC 2,5m2, zádveří a technické zázemí 5m2 - to vše 224m2. Z obýváku a haly východ na terasu 101m2 s markýzou. Před vstupními dveřmi vlastní zahrada 248m2 – do které případně lze udělat východ francouzským oknem ze dvou pokojů. Na zahradě lze mít příjemné posezení, skládací bazén, případně něco pěstovat – v současné době je zahrada převážně travnatá.
IS – elektřina 3x 32A, vodovod, kanalizace spádová, plyn zaveden. Zabezpečovací zařízení.
Vytápění elektrokotlem, záložní kotel na plyn, ohřev TUV el. bojlerem – v obývacím pokoji, koupelně prádelně a centrální hale je vytápění podlahové. Ložnice a kuchyň mají radiátory.
PENB v přípravě. Roční spotřeba elektřiny cca 10,4MGh - za vytápění, ohřev TUV a provoz celé domácnosti.

Od domu najdeme nedaleko vstupy do lesa, hranice CHKO Český kras, nádherné přírodní prostředí.
V docházkové vzdálenosti se nachází zastávka vlaku směr Praha, odtud 15min. na metro B Smíchovské nádraží a cca 23min. na metro C Hlavní nádraží.

Černošice patří mezi nejlepší adresy pro bydlení v ČR, leží na hranici hlavního města Prahy, poskytují kvalitní kompletní občanskou vybavenost.
Nemovitosti jsou k dispozici hned po zaplacení, na LV neváznou žádné právní vady.

CENA jen cca 66tis.Kč/m2 VNITŘNÍ VYTÁPĚNÉ PLOCHY - v celkové ceně je navíc zdarma zahrnuta i terasa 100m2, zahrádka a velká garáž.

Bližší informace u realitní specialistky pro Černošice a okolí Ing. Romany Moravcové na tel. 777 777 906

Parametry bytu

Cena
14 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
zajímavá cena cca 66tis.Kč/m2 vnitřní vytápěné plochy
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Libušina, Černošice
ID
03465
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
255 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
224 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing.Romana Moravcová

Ing.Romana Moravcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 6+kk v Černošicích?

Podobné nemovitosti