Prodej bytu 5+kk, Nučice, Pražská, 191 m2

Pražská, Nučice

13 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 64 766 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Nučicích

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji a okamžitému nastěhování byt o dispozici 5+KK, o podlahové ploše 191 m2 se zahradou o velikosti 389 m2 + parkovací stání pro 2 vozidla. Nemovitost se nachází v centru obce Nučice, Praha – západ.

Bytová jednotka je součástí projektu Rodinné domy Nučice, jehož součástí jsou celkem 3 byty s vizualizací a funkci rodinného domu a jeden dvojdům.

V přízemí je umístěn obývací pokoj s otevřenou kuchyní, jídelnou, s možností krbové vložky, a vstupem na terasu, na kterou navazuje krásná zahrada. Dále se v přízemí nachází pracovna, komora, prostorná chodba s koupelnou se sprchovým koutem a samostatným WC a šatna. V patře přístupném po schodišti z obývacího pokoje je master ložnice se šatnou a koupelnou se sprchovým koutem a WC, dvě další ložnice, koupelna s vanou, samostatné WC a chodba.

Nejbližší autobusová zastávka se nachází 2 min pěšky. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost – potraviny, restaurace, pošta 300 m, mateřská školka 300 m, základní škola 5 min autem, jezdecké centrum Arcos 4 min autem, golfové hřiště Albatros 5 min autem. Lokalitu zpříjemňují nedaleké zelené plochy Radotínského údolí.

Parametry bytu

Cena
13 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
14. 2. 2024
Adresa
Pražská, Nučice
ID
100669
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
191 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Milan Teichmann

Milan Teichmann

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+kk v Nučicích (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti