Prodej zemědělské usedlosti, Kožlany, 430 m2

Kožlany

8 480 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 413 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu a provize RK)

Doporučené firmy v Kožlanech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Zdařile zrekonstruovaná zemědělská usedlost s multifunkčním využitím a rovinatým rozlehlým pozemkem se nachází v obci Dřevec/Kožlany, nedaleko města Kralovice.

Objekt prošel rekonstrukcí, která byla zdárně dokončena v roce 2015. Celá usedlost s pozemkem 8.535 m2 má 4 části:

1. Rodinný dům 4+1 se započatou půdní vestavbou. Součástí je velmi pěkná vybavená obytná kuchyň s litinovými kamny, kde se odehrává hlavní část rodinného života. V koupelně je sprchový kout i vana. Dům je vybaven ústředním topením se zplynovacím kotlem na dřevo, ohřev teplé vody kombinovaný s bojlerem, kanalizace do vlastní ČOV, voda z hloubkového vrtu a kopané studny s dostatečnou kapacitou pro domácnost, zvířata i zalévání. K dispozici je také internetové připojení.

2. Vybavená provozovna pro gastro výrobu splňující přísné hygienické a stavení požadavky. Vhodné na výrobu a zpracování zemědělských výrobků nebo po nenáročné úpravě je možné tuto část využít jako obytný prostor, případně prostor pro jiné účely.

3. Dvě stodoly se stájemi pro 8 - 10 koní nebo jiná zvířata (4 x box + velká otevřená stáj) s přímým vstupem na rozlehlé oplocené výběhy. Zázemí s umyvadlem a bojlerem, sklep, garáž - dílna, skleník, kurník s výběhem, zeleninová zahrada, dřevník, zahradní altánek s posezením.

4. Samostatnou částí je lesní pozemek o výměře 10.139 m2. Je vzdálen 8 km od usedlosti, porostlý náletovými dřevinami (bříza, borovice). Může být zdrojem vlastního palivového dřeva na několik let.

Pravidelně udržovaný objekt je velice variabilní a je možné ho využít pro mnoho různých záměrů nového majitele.

Zemědělská usedlost se nachází v malebné obci Dřevec jen 4 km od města Kralovice s pravidelným autobusovým spojením, kde je k dispozici kompletní městská infrastruktura, do Plzně trvá cesta autem ca. 30 min, do Prahy pak ca. 1 hodinu, ta se však po dokončení úseku dálnice D6 Praha – Hořovičky 2025 výrazně zkrátí.

Zastavěná plocha obytné části a výroby je 332 m2, užitná pak ca. 430 m2, zastavěná plocha stodol je 729 m2. Plocha pozemku zemědělské usedlosti je 8.535 m2 a plocha lesa je 10.139 m2.

Parametry domu

Cena
8 480 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a provize RK
Aktualizováno
14. 2. 2024
Adresa
Kožlany
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
430 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
18674 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Jan Vanický

Mgr. Jan Vanický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Kožlanech (okr. Plzeň-sever)?

Podobné nemovitosti