Prodej domu na klíč, Černilov, 137 m2

Černilov

10 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 087 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Černilově

Informace k domu

Nabízíme na prodej nízkoenergetickou dřevostavbu s krásným výhledem na Orlické hory v obci Černilov, okr. Hradec Králové.
www.domy-cernilov.cz

Tento nádherný rodinný dům 4+kk v Černilově je právě teď k prodeji a vy byste mohli být šťastným novým majitelem. Tato nízkoenergetická dřevostavba je novostavbou, která bude kolaudována v březnu 2024. S užitnou plochou 121,7 m2 a zahradou o rozloze 524,3 m2. Tento dům nabízí dostatek prostoru pro celou vaši rodinu.

Jakmile vstoupíte do domu, uvítá vás zádveří a prostorná chodba, která vede do technické místnosti a samostatné toalety. Dále se zde nachází ložnice s koupelnou, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, spíží a přímým vstupem na terasu, dva pokoje včetně šaten, špajz a koupelna. Vytápění je zajištěno vodovodním podlahovým topením napojené na tepelné čerpadlo vzduch-voda.
V rodinném domě je instalována rekuperace vzduchu Multivac Venus Comfort.
Co je to rekuperace? Rekuperace = zpětné získávání tepla. Přiváděný venkovní čerstvý vzduch prochází přes rekuperační výměník uvnitř vzduchotechnické jednotky, do kterého z druhé strany vstupuje teplý odpadní vzduch z objektu.

Na rodinné domy od www.drevostavby-kaspar.cz se vztahuje záruka a to 30 let na konstrukci domu a střešní krytinu od společnosti KM BETA.

Technicky:
Užitná plocha celkem: 121,70 m2
Velikost pozemků: 738,5 m2
Elektřina: ano
Voda: ano, obecní
Kanalizace: ne, domovní čistírna odpadních vod
Počet NP: 1
Stav objektu: novostavba
Domovní čistírna odpadních vod
Venkovní žaluzie
Tepelné čerpadlo vzduch - voda
Rekuperace vzduchu
Teplovodní podlahové vytápění

Před domem je prostor pro parkovací stání, takže se nemusíte bát o parkování vašich vozidel. A co se týče občanské vybavenosti, obec Černilov nabízí základní a mateřskou školu, obchod, poštu a velké množství sportovního vyžití. Díky autobusové dopravě se snadno dostanete do krajského města Hradec Králové.

O společnosti:

Stavitelství Kašpar s.r.o. je společnost zabývající se výstavbou moderních nízkoenergetických rodinných domů na bázi dřevostaveb. Působí na českém trhu více jak 20 let. Velkou předností je tým odborných pracovníků, kteří získali své zkušenosti při realizacích dřevostaveb v zahraničí, kde nároky na přesnost, pečlivost a kvalitu byli prioritou.

Dům:
Nízkoenergetická dřevostavba na klíč, skvěle zateplená.
www.drevostavby-kaspar.cz

Více informací u makléře nebo na www.domy-cernilov.cz

Parametry domu

Cena
10 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Černilov
ID
282
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
121 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
137 m2
Plocha nemovitosti
739 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Michal Müller

Michal Müller

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje domů na klíč v Černilově?

Podobné nemovitosti