Prodej vícegeneračního domu, Mšené-lázně, Mír. náměstí, 335 m2

Mír. náměstí, Mšené-lázně

8 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 270 Kč /za měsíc

(včetně provize, právního servisu a advokátní úschovy)

Doporučené firmy v Mšeném

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Dovoluji si vám přestavit nemovitost s velkým potenciálem využití. Jedná se o velmi prostorný dvougenerační dům (dvojdům) s pozemkem o celkové ploše 1510m². Původní část domu je starší, jednopodlažní, o dispozici 5+kk a prošla již postupnou renovací. Druhá část "dvojdomu" byla postavena a kolaudována v roce 2006. Tato novější část je dvoupodlažní a poskytuje velmi komfortní rodinné bydlení s prostornými místnostmi o dispozici 4+1. Dispoziční uspořádání a vzájemná provázanost jednotlivých místností je nejlépe patrná z půdorysů ve fotogalerii.

Součásti původní části domu je také garáž a sklep. Zahrada je více členitá, v hlavní části zahrady naleznete m.j. bazén s pískovou filtrací. Celá nemovitost je vytápěna dvěma plynovými kotli s možností využití krbu. Objekt je napojen na plyn, elektřinu, vodu i kanalizaci.

Nemovitost se nachází ve velmi klidné a příjemné části Vrbice u Mšených-lázní. Je proto ideální pro rodinné bydlení, ale díky své prostornosti ji lze využívat např. i pro podnikání v kombinaci s bydlením. Výhodou pro další způsoby využití je také možnost dvou vjezdů na pozemek - jeden hlavní ze směru náměstí, další potom ze západní strany směrem na zadní část pozemku.

Pro bližší informace k této zajímavé nemovitosti mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
8 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, právního servisu a advokátní úschovy
Aktualizováno
18. 2. 2024
Adresa
Mír. náměstí, Mšené-lázně
ID
0023-NP07796
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
335 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1510 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Ing. Michaela Motyčková

Ing. Michaela Motyčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Mšeném?

Podobné nemovitosti