Prodej bytu 2+kk, Šestajovice, Komenského, 70 m2

Komenského, Šestajovice

5 880 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 022 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Šestajovicích

Úklidové služby

Informace k bytu

Vítejte v Šestajovicích, v oblíbené obci doslova na samém okraji Prahy. Tady najdete hezké bydlení v přírodě, avšak s naprosto skvělou dostupností do centra Prahy a veškerou občanskou vybaveností.

Představujeme Vám hezký a dispozičně zajímavě řešený byt v menším bytovém domě, v klidné části Šestajovic. Na celkem 70m2 najdete obývací pokoj s šikovně odděleným kuchyňským koutem, velkou samostatnou místnost sloužící jako ložnice nebo dětský pokoj, podkrovní otevřený pokoj navazující na hlavní obytnou část, koupelnu s WC a předsíň. Byt se nachází v posledním, třetím patře. Je ve velice hezkém stavu a vy jej můžete začít ihned užívat. Díky poslednímu patru a střešním oknům je zde po celý den dostatek světla. V bytě při prodeji zůstane pěkná kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, vestavěná skříň v pokoji a zařízení koupelny.

Bytový dům, ve kterém se nemovitost nachází, je součástí menšího bytového komplexu v klidné části Šestajovic. Z jedné strany na dům navazuje okolní příroda a vy zde najdete skutečně klidné bydlení. Přímo před vchodem do domu máte soukromé parkovací stání. Bytový dům je ve velmi dobrém stavu. Do domu je možné vstoupit pouze prostřednictvím čipu, což jeho obyvatelům zajišťuje bezpečí a soukromí.

V Šestajovicích obstaráte nákupy všeho potřebného, nechybí zde školky, školy, nejrůznější služby, restaurace nebo lékařská péče. Co by Vám chybělo v Šestajovicích, za tím není problém dojet do vedlejších Klánovic nebo Horních Počernic. Volný čas je možné trávit v okolní přírodě plné lesů s cyklostezkami a turistickými trasami nebo na místních hřištích. Do centra Prahy se pohodlně dostanete ze sousedních Klánovic, odkud pravidelně jezdí vlakové linky na Hlavní nebo Masarykovo nádraží. Autem se do Prahy dostanete za cca 20 minut.

TOP 3:
- bydlení v lukrativní lokalitě na hranici Prahy
- skvělá dopravní dostupnost do centra Prahy a kompletní občanská vybavenost
- bydlení v přírodě s benefity velkoměsta

MAHOON je připraven Vám vyřídit nejvýhodnější financování nemovitosti a také její následnou správu a pronájem. Umíme připravit komplexní řešení v oblasti financí – pojištění, investice, finanční analýzu a s tím související unikátní životní plán prosperity.

Pro více informací kontaktujte tým MAHOON.

Parametry bytu

Cena
5 880 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Komenského, Šestajovice
ID
0588
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
70 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Jan Blažek

Ing. Jan Blažek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Šestajovicích (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti