Prodej bytu 3+kk, Zlín, Vrchy, 107 m2

Vrchy, Zlín - Kudlov

8 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 270 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Zlíně

Informace k bytu

Moderní bytová jednotka 3+kk s terasou, sklepem a garážovým stáním v novostavbě v klidné části Zlína, Kudlov. Tato nemovitost s kolaudací v roce 2023 nabízí ideální kombinaci luxusu, pohodlí a moderního designu.
S orientací na jihozápadní stranu poskytuje byt světlé a příjemné prostředí po celý den. S celkovou podlahovou plochou 106,52 m2 a terasou o rozloze 17,75 m2, máte k dispozici dostatek prostoru pro relaxaci i společenské setkání.
Interiér tohoto bytu je zařízen v moderním stylu, splňujícím nejnovější standardy a trendy bydlení. Prostorné neprůchozí pokoje nabízejí dostatek soukromí a komfortu, zatímco koupelna o velikosti 7,85 m2 je vybavena jak vanou, tak sprchovým koutem a toaletou pro vaše pohodlí. Pro pračku a sušičku pak najdete umístění v prostorné další toaletě.
Vynikajícími prvky jsou vinylové podlahy v kombinaci s keramickou dlažbou, podlahové vytápění, které regulujete digitálním termostatem, dveře se skrytými zárubněmi, plastová okna a vestavěné skříně ve vstupní chodbě a ložnici, které jsou již zahrnuty v ceně. Venkovní žaluzie v ložnici a dětském pokoji přidávají další úroveň pohodlí a soukromí, vlastní garážové stání v suterénu domu o velikosti 27,22 m2 pak pohodlné parkování vašeho vozidla. Díky výtahu a zajištěnému úklidu společných prostor budete mít vždy pohodlný a uklizený vstup do vašeho domova.
S energetickou náročností na velmi nízké úrovni kategorie B můžete očekávat nejen úspory na energiích, ale také příjemné, komfortní a ekologicky šetrné bydlení. V blízkosti se nachází filmové ateliéry, kino, kavárny a krásná příroda.
Dále nabízíme postoupení hypotečního úvěru s výhodnou úrokovou sazbou s fixací až do roku 2027, což přináší stabilitu a snížení nákladů na hypotéku pro budoucího vlastníka.
Tato lokalita je také dobře dostupná MHD, což usnadňuje vaše cestování po městě. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní a komfortní bydlení

Parametry bytu

Cena
8 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 2. 2024
Adresa
Vrchy, Zlín - Kudlov
ID
239
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
107 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Vrbíková Marcela

Vrbíková Marcela

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Zlíně?

Podobné nemovitosti