Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Liberec, 3117 m2 (ID: 1795981)

Liberec - Liberec XXV-Vesec

22 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 104 846 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Dovolujeme si vám nabídnout jedinečnou investiční příležitost a to komerční pozemek s vyřizujícím se stavebním povolením pro bytový dům o 11 nadstandardních apartmánech v Liberci, lokalita Vesec.

V domě je umístěno 11 prostorově velkorysých apartmánů o dispozicích 4 x 2+kk, 2 x 3+kk, 4 x 4+kk, 1 x 5+kk. Každý z bytů má, kromě parkovacího stání a sklepa, také k dispozici venkovní prostor - předzahrádku nebo terasu a dále společnou zahradu. Převýšení pozemku umožnilo dům zapustit do terénu a lépe začlenit mezi okolní vily a šetrně navázat na původní zástavbu. Hlavním cílem projektu je poskytnout kvalitní, moderní a útulné bydlení v unikátním prostředí, které je těsně spjaté s přírodou. Respektování okolní přírody je patrno z použití zelené střechy, balkonů a teras, které jsou ohraničeny květináči se vzrostlou zelení a také přilehlých zahrádek, které celý dům propojují se stávající zelení.

Architektonická studie i projekt ke stavebnímu povolení je navržen tak, aby splnil nároky na nadstandartní až luxusní bydlení spojené s moderními technologiemi jako je vytápění tepelným čerpadlem, fotovoltaika, rekuperace. Samozřejmostí je zde i podzemní parkování v domě s výtahem. Zároveň je u tohoto projektu kladen důraz na ekonomiku výstavby domu.

Objekt bude napojen na veškeré dostupné sítě a již byly provedeny veškeré průzkumy jako je - geologický průzkum, radon, kamerové zkoušky kanalizace. Navržení domu je v souladu s požadavky místního stavebního orgánu a byly zde dodrženy veškeré jejich požadavky a podmínky. Stavební povolení v první půlce roku 2024.

Pokud hledáte výjimečnou investiční příležitost s velmi zajímavým ziskem, tak mne neváhejte kontaktovat, rád vám celý projekt představím.

Parametry pozemku

Cena
22 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 3. 2024
Adresa
Liberec - Liberec XXV-Vesec
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
3117 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Investors s.r.o.

Sladovnická 1627, Liberec IV-Perštýn

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Václav Valtr

Václav Valtr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Liberci?

Podobné nemovitosti