Prodej vícegeneračního domu, Praha - Řeporyje, Smíchovská, 350 m2

Smíchovská, Praha 5 - Řeporyje

21 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 104 798 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme prodej bytového domu na Praze 5 v Řeporyjích. Třípodlažní dům o podlahové ploše 350 m2 je v současné době využívaný jako penzion. Vzhledem k výborné dostupnosti /autobus a metro/ je plně obsazen. V přízemí se nachází 5 místností /celkem 12 lůžek/ se samostatnými vchody. K dispozici jsou 4 kuchyně a 4 koupelny. Na druhém podlaží jsou 4 pokoje/ celkem 8 lůžek/, jedna kuchyň a koupelna. Z jednoho pokoje v 1.patře( 2.NP) je vchod na 100m2 rozlehlou střešní terasu. Na třetím podlaží se nachází 4 pokoje /8 lůžek/, koupelna a kuchyň.
Dům je napojen na městské sítě.
Stavební úřad městské části vydal platné stavební povolení na jeho rekonstrukci včetně opravy střechy a přilehlé parcely. V horní části parcely budou parkovací místa na 4 auta a více. Přilehlý pozemek je mírně svažitý. Spodní část je možno využít jako terasu a zahradu. Při plném obsazení po odečtení provozních nákladů činí výnos cca 175 tis měsíčně, v této částce nejsou zahrnuté nutné opravy.
Dům je možné využívat také jako sídlo firmy se skladovacími prostory nebo dílnami ve spodní části. Další možnost využití je předělat na bytový dům s luxusními byty a ateliery.
Celková zastavěná plocha nemovitosti je 289 m2 a plocha zahrady 315 m2. Veškerá občanská vybavenost v místě , výborná dostupnost. Nemovitost je atraktivní rovněž svým umístěním na okraji Prahy v klidné části s výborným napojením na městský okruh. Můžeme doporučit zájemcům o klidné bydlení a sportování v přírodě.
Skvělá investiční příležitost. Více info u makléře RK .

Parametry domu

Cena
21 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 2. 2024
Adresa
Smíchovská, Praha 5 - Řeporyje
ID
000080
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
350 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
350 m2
Plocha nemovitosti
315 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TPGroup

Klimentská 1216/46, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Irena Maršalová

Irena Maršalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Praze 5?

Podobné nemovitosti