Prodej apartmánu, Lednice, Sídl. Osvobození, 30 m2 (ID: 1802150)

Sídl. Osvobození, Lednice

3 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 297 Kč /za měsíc

(+ 5% provize RK)

Doporučené firmy v Lednici

Informace k nemovitosti

V turisty hojně navštěvované destinaci, v Lednici na Moravě, nabízíme ke koupi apartmán o dispozici 1+kk.

Apartmán s podlahovou plochou 30,2m2 se nachází v přízemí a je součástí uzavřeného Apollon Resortu, který představuje areál se třemi samostatnými ubytovacími objekty umístěnými naproti lázní.

Apartmán je kompletně vybavený, součástí prodeje je obsazenost na příští rok stálými i novými hosty. K ateliéru náleží uzamykatelná skladová kóje k uložení kol v suterénu a jedno parkovací místo. V areálu mohou návštěvníci využít venkovní posezení a dětské hřiště. Apartmán je vytápěn elektrickými přímotopy pro rychlý nástup tepla, ohřev vody zajištěn vlastním elektrickým bojlerem.

Ubytování v apartmánu kompletně zajišťuje resort, včetně údržby areálu. Vlastníci apartmánu si v systému resortu zarezervují dny svého pobytu v Lednici, a ubytování hostů ve zbytku dní v roce zajistí služba resortu. Tento druh investice do nemovitosti je v poslední době velice oblíbený, přináší výnos z vkladu ročně z krátkodobých pronájmů, a současně nabízí místo pro vlastní odpočinek investora bez dalších starostí.

Již tuto sezónu můžete strávit ve svém apartmánu a po zbytek dní bude Váš apartmán sám vydělávat.

Obec Lednice patří k nejvyhledávanějším turistickým destinacím v ČR. Především pro pěší a cykloturistiku, a to především díky památkám na seznamu UNESCO. Hlavním cílem návštěvníků je Státní zámek Lednice, zámecký park a Minaret. Přímo naproti resortu jsou Lážně Lednice nabízející koupele, masáže a další wellness procedury. Apollon Resort s lázněmi přímo spolupracuje. V Lednici je mnoho restaurací, kaváren, nově i pivovar, a nepočítaně možností ochutnat moravská vína ve vinotékách i vinařství.

Parametry nemovitosti

Cena
3 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ 5% provize RK
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Sídl. Osvobození, Lednice
ID
50357
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
30 m2
Typ objektu
Patrový

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SCHMIDT - REALITY

SCHMIDT - REALITY

třída 1. máje 3414/11a, Břeclav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Michal Juráček

Michal Juráček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje apartmánů v Lednici?

Podobné nemovitosti