Prodej bytu 3+kk, Třešť, Wolkerova, 70 m2

Wolkerova, Třešť

3 719 424 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 726 Kč /za měsíc

(K bytu je možné dokoupit parkovací stání ve vnitrobloku.)

Doporučené firmy v Třešti

Informace k bytu

Hledáte bydlení v centru města a přitom na klidném místě? Lokalitu, kde každý večer bez problémů bezpečně zaparkujete a školku, nádraží i obchod budete mít za rohem?

Bydlete v Třešti. Dvacet minut cesty od krajského města, v zabydlené lokalitě s přírodou na dosah. Vyběhněte si odpoledne k nedalekému Vaňovskému rybníku, navštivte o víkendu známou třešťskou Tančírnu a do práce můžete jezdit klidně vlakem.

Naše rezidence vám nabídne nejen bydlení v pohodlí se vším po ruce, ale díky instalované fotovoltaické elektrárně uleví i vaší peněžence.

Developerský projekt W16 REZIDENCE nabízí ke koupi byt s dispozici 3 + kk o velikosti 53,83 m2 s balkonem 6,92 m2 a sklepní kójí 3,02 m2. Tento byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží a lze k němu dokoupit parkovací stání ve vnitrobloku.

Exteriér i interiér bytu plně odpovídá současným nárokům na moderní bydlení. Pracujeme s kvalitními značkami českých i světových výrobců. Dokážeme vám nabídnout široké možnosti klientských změn od námi ověřených dodavatelů.

V rámci první etapy výstavby můžete vybírat z 38 bytů, jejichž dispozice pokrývají celé široké spektrum od jednopokojových bytů o velikosti 29 m2 až po třípokojový byt s plochou 97 m2.

Projekt se nachází jihozápadně od historického centra města v zabydlené části města s bohatou občanskou vybaveností. V okolí najdete mateřskou i základní školu, obchody a polikliniku. V docházkové vzdálenosti je sportovní areál, park s vodními plochami i samotné centrum města.

Autobusová zastávka je vzdálená pouhých 100 m od bytového domu. Na vlakovou zastávku se dostanete pěšky do 10 minut.

Byty lze využít nejen k plnohodnotnému bydlení, ale také jako výhodnou investici.

Parametry bytu

Cena
3 719 424 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
K bytu je možné dokoupit parkovací stání ve vnitrobloku.
Aktualizováno
2. 3. 2024
Adresa
Wolkerova, Třešť
ID
W 1.08
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
70 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

W16 REZIDENCE

Wolkerova 673/16, Třešť

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Lubomír Spurný

Lubomír Spurný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Třešti?

Podobné nemovitosti