Prodej bytu 1+kk, Brno, Svitavská, 25 m2 (ID: 1807417)

Svitavská, Brno

3 279 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 627 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Doporučené firmy v Brně

Informace k bytu

Nabízíme útulný byt o uspořádání 1+kk s ložnicovou nikou, ve 2. nadzemním podlaží nového bytového domu, který vznikne ve vnitrobloku Svitavské ulice v Brně – Husovicích. Nabízený byt má plochu 25,3 m2. Soukromí zajišťují venkovní žaluzie, kterými jsou osazena okna bytu. Pokoj s kuchyňským koutem je bohatě prosvětlen okny orientovanými západním směrem. Oddělená ložnicová nika poskytuje pohodlí a soukromí. Koupelna o ploše 3,8 m2 je vybavena sprchovým koutem a toaletou. K bytu je možné za výhodnou cenu přikoupit kryté parkovací stáni ve dvoře domu, kde je umístěna točna pro snadné parkování.
K rezervaci bytu stačí 10% z celkové ceny, zbylých 90% se hradí až po vydání kolaudačního rozhodnutí (06/2025).
Bytový dům s vydaným stavebním povolením v projektu Svitavská21 (více o projektu na jeho webových stránkách) najdete v klidné ulici v Husovicích, poblíž parku Tišnovka. V domě vznikne 33 útulných bytů a apartmánů o dispozicích 1+kk a 2+kk a velikosti od 20 m2 do 40 m2, které můžete využití k vlastnímu bydlení nebo jako investici, spojenou s následným pronájmem studentům nebo mladým párům. Část bytů je přístupná z pavlače a dům se tak hlásí k tradicím původní husovické zástavby, kterou naplňuje moderní technologií a účelností.
Okolí domu se rychle modernizuje a Husovice se stávají oblíbeným místem k bydlení poblíž centra Brna, s blízkou vlakovou zastávkou, koupalištěm a obchodním domem Kaufland. Jen necelých 250 m od domu vede podél řeky cyklostezka a jsou zde hezká místa k procházkám a výletům.

Parametry bytu

Cena
3 279 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Svitavská, Brno
ID
N31054
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
25 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Jiří Dejnožka

Ing. Jiří Dejnožka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Brně?

Podobné nemovitosti