Prodej bytu 2+kk, Jihlava, Jiřího z Poděbrad, 52 m2 (ID: 1811232)

Jiřího z Poděbrad, Jihlava

Rezervováno
3 360 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 013 Kč /za měsíc

(Neplatíte provizi RK, prodej přímo od majitele)

Doporučené firmy v Jihlavě

Informace k bytu

!!! REZERVOVÁNO !!!

Exkluzivně nabízíme jednu ze šesti jednotek ve stylové prvorepublikové vile v ulici Jiřího z Poděbrad, Jihlava. Ateliér o užitné ploše 48,52 m2, podlahové ploše 51,46 m2 a dispozici 2+kk se nalézá ve 3. nadzemním podlaží. V ceně je privátní parkovací místo. Jednotky proběhly v roce 2019 kompletní rekonstrukcí. Vila má bohatou historii, stavbu realizoval tehdejší jihlavský stavitel Knorr. Ideální jak na bydlení, tak i na investici.


Co v bytě najdete:
Kuchyňský kout tvoří bílá linka se spotřebiči, stolem a židlemi. Koupelna, jejíž součástí je toaleta, sprchový kout a umyvadlo. Byt má samostatnou ložnici se střešními okny. Vytápění je zajištěno pomocí vlastního energeticky úsporného elektrokotle Thermona a bojleru Ariston. V celém bytě je zavedený bezdrátový internet (Wi-Fi). Elektroinstalaci tvoří prvky ABB třídy Element. Bydlení, které svým obyvatelům nabízí dostatek klidu a soukromí.


V jaké lokalitě budete žít:
Byt se nachází na atraktivním jihlavském Bedřichově, v ulici Jiřího z Poděbrad. Jedná se o klidnou městskou část, která je tvořena převážně vilkami a rodinnými domy a menším sídlištěm s bytovou zástavbou. Z Bedřichova je to všude kousek. Nabízí skvělou dostupnost do přírody i do centra města. V okolí je veškerá občanská vybavenost (obchody, pošta, MHD, nádraží…)

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
3 360 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Neplatíte provizi RK, prodej přímo od majitele
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Jiřího z Poděbrad, Jihlava
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
49 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
52 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

HAVEL REAL ESTATE, s.r.o.

Masarykovo náměstí 102/65, Jihlava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 55 lidí

Prodejce

Ing. Hana Jirsová

Ing. Hana Jirsová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Jihlavě?

Podobné nemovitosti