Prodej chaty, Vimperk, 35 m2

Vimperk

1 799 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 574 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Vimperku

Informace k domu

Hledáte odpočinek téměř na samotě u lesa? Pak právě vám nabízím chatu k celoročnímu využívání - díky zateplení minerální vatou - s výměrou 35m2 ve Vimperku - Skláře, Hájná Hora, v chráněné krajinné oblasti.
Chata stojí na vlastním pozemku o výměře 210m2 a převážná část tohoto pozemku se nachází za chatou, kde začíná les - klid zaručen.
Velkou výhodou je napojení na veškeré inženýrské sítě - nově vyměněné rozvody vody, elektřiny i kanalizace.
Interiér chaty byl rekonstruován, je celý obložen dřevěnými palubkami, což působí velmi hřejivým dojmem. A opravdoví teplomilové jistě ocení podlahové topení.
Místnost je prakticky rozdělena zdí, kde vznikl ideální prostor pro spaní s oknem do zahrady. Z druhé strany je pak sociální zařízení (sprchový kout, umyvadlo, WC a bojler).
K chatě nelze přijet autem, ale dá se zajet nahoru k lesu a pak jít cca 300m pěšky po rovině.
Centrum Vimperka je 5 minut jízdy autem, Strakonice půl hodiny.
Ideální místo na nekonečné procházky přírodou, sportovní vyžití. Sjezdovka v Kubově Huti vzdálena pouhých 10km od chaty, stejně tak přírodní rezervace Boubín.
Hraniční přechod Strážný je 25 minut jízdy autem, vodní nádrž Lipno 45 minut.
Neváhejte si zavolat o prohlídku.

Parametry domu

Cena
1 799 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 3. 2024
Adresa
Vimperk
ID
0218-NP05214
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
35 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
210 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Jana Sedláčková

Jana Sedláčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Vimperku?

Podobné nemovitosti