Prodej bytu 4+kk, Lysá nad Labem, Okružní, 74 m2

Okružní, Lysá nad Labem

4 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 114 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Lysé nad Labem

Úklidové služby

Informace k bytu

Zrekonstruovaný středový byt se nachází na 3. nadzemním podlaží zatepleného panelového domu bez výtahu. Prohlédnout si ho můžete pomocí 3D skenu - virtuální prohlídky.
Kuchyňská linka je vybavena sklokeramickou varnou deskou, el. troubou, digestoří, myčkou, lednicí s mrazákem a je zde umístěna i pračka. V obývacím pokoji je umístěna klimatizace. V koupelně je vana, toaleta je oddělená. Z ložnice je vstup na balkon. V místnostech jsou plovoucí podlahy, na chodbě a v koupelně je dlažba. Topení a teplá voda jsou zajišťovány z nedaleké plynové kotelny. V přízemí domu je společná kolárna.
V okolí domu je vzrostlá zeleň. Centrum města je vzdálené necelý 1,5 km, zámecký park 1 km. Ve městě je veškerá občanská vybavenost. Výborná dostupnost do Prahy (autem Černý Most 20 min., vlakem Masarykovo nádraží 40 min.) a Mladé Boleslavi (autem 20 min.).

Parametry bytu

Cena
4 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Okružní, Lysá nad Labem
ID
3369
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
74 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Mireas, s.r.o.

Sídliště 1434/15, Lysá nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Pavel Jílek

Ing. Pavel Jílek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Lysé nad Labem?

Podobné nemovitosti