Prodej zemědělské půdy, Krásná Lípa, 12027 m2

Krásná Lípa

850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 051 Kč /za měsíc

(provizi hradí prodávající)

Doporučené firmy v Krásné Lípě

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Dnes pro Vás máme v nabídce zemědělský pozemek v obci Krásná Lípa ve Šluknovském výběžku. Jedná se o pěkný rovinatý pozemek o celkové výměře 12.027 m².

V současné době nemůžeme přislíbit možnost převedení na stavební pozemek, nicméně vzhledem k přímé blízkosti jiných rodinných domů se tato možnost nabízí. Dle ověření u městského úřadu v Krásné Lípě by si musel majitel zažádat o změnu územního plánu a v následujících letech by o tom zastupitelstvo jednalo. V případě schválení změny územního plánu by se cena pozemku několikanásobně zvedla. Nicméně aktuálně je pozemek veden jako zemědělský (orná půda).

Vzhledem k tomu, že se jedná o klidné místo s opravdu krásným výhledem do okolí na konci obce a pozemek je napojen na obecní komunikaci, nabízí se tu např. možnost vybudovat glamping či tiny house a skvěle tak využít potenciál tohoto pozemku.

Krásná Lípa je městečko ležící na pomezí nejmladšího národního parku České Švýcarsko a CHKO Lužické hory. Tedy překrásná krajina a nejrůznější sportovní a turistické vyžití je tu zaručeno. V obci je základní občanská vybavenost, rozšířené služby naleznete v nedalekém Varnsdorfu vzdáleném cca 15 minut autem.

Těšíme se na Vás na prohlídce!

Parametry pozemku

Cena
850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
11. 3. 2024
Adresa
Krásná Lípa
ID
57478
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
12027 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských půd v Krásné Lípě?

Podobné nemovitosti