Prodej chaty, Zadní Třebaň, Chatařská V, 36 m2

Chatařská V, Zadní Třebaň

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Zadní Třebani

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

Pojďme se spolu podívat na tuto velmi zajímavou chatu. Chata se nachází na horní hraně obce Zadní Třebáň, jedná se o velmi oblíbené a dostupné místo. Chata má přístup z jižní strany po zpevněné cestě. V pravém jižním rohu je parkovací stání pro 2 vozy. Chata je z 90% hotová, již stačí dodělat pouze podlahu a kuchyňskou linku dle vkusu. Dále je možnost vybudovat si směrem do údolí terasu přístupnou z obývacího pokoje. Chata má půdorys stavby 7 x 6 metrů. Vnitřní dispozice, vstup z jižní strany, malinké zádveří a hned navazující kuchyně. Z kuchyně vstoupíte do menšího obývacího pokoje z kterého můžete bud do koupelny se sprchovým koutem včetně wc, nebo do odděleného prostoru, který může být ložnicí. V obývacím pokoji jsou dánská kamna, do chaty zaveden internet (cca 40mb).

Do chaty je zavedena elektřina 220/380, nový elektrický kotel, který vytápí jak podlahou, tak radiátory. Radiátor je i ve sklepě. Nová okna s trojskly, boiler, zateplení 10 cm polystyren, nová střecha, koupelna po kompletní renovaci. Na zahradě je 15 m3 nádrž na dešťovou vodu, vrt o hloubce 80 metrů (prozatím bez čerpadla).

Zahrada je kaskádovitá se svahem směrem na sever. Zahrada je osazena okrasnými i ovocnými dřevinami. Romanticky působí kadibudka umístěná ve spodní části pozemku.

Nemovitost vřele doporučuji, na nemovitost lze vzít hypoteční úvěr, který pomůžeme zajistit. Bližší informace sdělí makléř nabídky.

Parametry domu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 3. 2024
Adresa
Chatařská V, Zadní Třebaň
ID
P064113
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
42 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
36 m2
Plocha nemovitosti
710 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo KUZO Partners s.r.o.

KUZO Partners s.r.o.

Olbrachtova 599/8, Mladá Boleslav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Drnek

Jan Drnek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Zadní Třebani?

Podobné nemovitosti