Prodej zemědělské usedlosti, Lhenice, Prachatická, 153 m2

Prachatická, Lhenice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Doporučené firmy v Lhenicích

Informace k domu

Realdomus má pro vás exkluzivní nabídku!

Prodej vesnického statku v malebném městysu Lhenice, který nabízí jedinečnou kombinaci obytné a hospodářské části na zastavěné ploše 680 m2 a obytné ploše cca 153 m2. K této nemovitosti náleží rozlehlá zahrada o rozloze 1592 m2 s ovocným sadem.

Tento statek je majiteli skvěle udržovaný. Střecha a krov jsou v dokonalém stavu, což zajišťuje dlouhodobou stabilitu. Bytová jednotka s dispozicí 3kk prošla v roce 1981 rekonstrukcí, během které došlo ke zvětšení oken, výměně stropu za hurdisky, instalaci nových příček, vyvložkování komína a modernizaci vodovodu a elektroinstalace. V roce 2014 byla provedena výměna plastových oken.

Interiér bytové jednotky zahrnuje dvě vstupní chodby, kuchyni s obývacím pokojem, dva další pokoje, koupelnu s vanou a sprchovým koutem, samostatné WC, prádelnu a sklad na uchování potravin. Součástí je také sklep přístupný přímo z bytu. Velkou výhodou této nemovitosti je prostorná půda s obrovským potenciálem pro rozvoj. Díky této půdě může vzniknout rozšíření bytové jednotky. Tato možnost nejen zvyšuje hodnotu nemovitosti, ale poskytuje i unikátní příležitost pro nový obytný prostor.

Velký potenciál nabízí rozsáhlá hospodářská část, která otevírá dveře k nekonečným možnostem. Hospodářské plochy zahrnují stodolu, dílnu, garáž a další místnosti, z nichž každá nabízí unikátní potenciál pro rozvoj a využití.

Lhenice je známý městys s rozsáhlými třešňovými a jabloňovými sady, což mu po právu vyneslo přezdívku "Zahrada jižních Čech". Skvělá dostupnost do Prachatic a Českých Budějovic dělá z této lokality ideální místo pro klidný život s příležitostmi na dosah ruky.

Nenechte si ujít tuto unikátní příležitost a kontaktujte Realdomus pro více informací a prohlídku tohoto nádherného statku!

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Prachatická, Lhenice
ID
1545
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
153 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
680 m2
Plocha nemovitosti
2272 m2
Plocha zahrady
1592 m2
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Zpevněná
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALDOMUS s.r.o.

REALDOMUS s.r.o.

Radniční 133/1, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Lucie Trojáková

Lucie Trojáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Lhenicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti