Prodej chaty, Unhošť, 145 m2

Unhošť

5 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 118 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Unhošti

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji prostornou rekreační chatu URČENOU K DOKONČENÍ ve velmi klidné lokalitě chatové oblasti v obci Unhošť, okres Kladno. Nachází se na hranici Českého krasu a Křivoklátských lesů, což poskytuje ideální možnosti pro rodinné výlety a aktivity v přírodě.
Chata disponuje několika terasami a balkóny (93 m2), které jsou ideální pro odpočinek či posezení s rodinou. Tento samostatný objekt disponuje 5 a více pokoji a je patrový s 3 podlažími. Zastavěná plocha činí 116m², užitná plocha dosahuje 241m² na parcele o rozloze 145m². K dispozici je 98m² sklepů, garáž pro pohodlné parkování vašich aut. Parkování možno také před chatou. Ostatní vlastnosti zahrnují půdní vestavbu, jímku na odpad, a zdroj vody pro celý objekt.
Veškerá dokumentace stavby je k dispozici, což usnadní dokončení stavby dle vlastních představ. Díky své poloze a vybavení je tato chata také vhodná k trvalému bydlení.
Dům je vybaven velkou zahradou, která k chatě rozhodně patří.
Tato nemovitost nese velký potenciál také pro investory, kteří hledají perspektivní investici s možností pronájmu v klidné lokalitě. S výhledem do budoucna, tato chata nabízí ideální podmínky také pro rodinnou rekreaci.
V případě zájmu o více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
5 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 3. 2024
Adresa
Unhošť
ID
0218-NP05668
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
241 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Podlahová plocha
145 m2
Plocha nemovitosti
145 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Andrea Richtárová

Bc. Andrea Richtárová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Unhošti?

Podobné nemovitosti