Prodej činžovního domu, Pardubice, V Ráji, 391 m2

V Ráji, Pardubice - Zelené Předměstí

22 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 108 610 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Pardubicích

Informace k nemovitosti

Nabízíme Vám k prodeji podsklepený, dvoupodlažní bytový dům s plně využitým podkrovím o celkové podlahové ploše 391 m2 a pozemkem s celkovou výměrou 806 m2 v centru města Pardubic. Užitná plocha předmětného domu je až 445 m2.

Dům se třemi rozlehlými bytovými jednotkami, garážemi až pro pět osobních automobilů a zahradnou orientovanou do vnitrobloku se nachází v klidné ulici V Ráji. Tato lokalita je dobře dostupná osobní i veřejnou dopravou a je vhodná jak k rodinnému bydlení tak k podnikání.

Celý objekt prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2005. Byly zde vyměněny veškeré instalace, zesíleny stávající kce., nové omítky, podlahy, zateplení obvodového pláště, nová střešní krytina, okna aj. Každá bytová jednotka má vlastní plynový kotel.

Dům je řešen následujícím způsobem:

1.PP: Zázemí pro technologie spolu se třemi uzamykatelnými sklepy
1.NP: byt 2+1 se zimní zahradou s podlahovou plochou 77,5 m2
https://my.matterport.com/show/?m=nErAUtt1vfm

2.NP: byt 4+kk s podlahovou plochou 114,5 m2
https://my.matterport.com/show/?m=MY9QSK1WMhD

3.NP: byt 4+kk s podlahovou plochou 98,5 m2, nad tímto bytem se nachází menší půdní prostor, který slouží jako úložný prostor k tomuto bytu.
https://my.matterport.com/show/?m=cH93esvtYZF

Příslušenství nemovitosti je tvořeno plnohodnotnou garáží pro tři osobní automobily další dva je možné parkovat v průjezdu domu. Dále pak zahradním altánem s grilem, venkovním zapuštěným bazénem a kopanou studnou s hloubkou 5m.

Tento dům může sloužit jako prostředek pro uložení finančních prostředků, objekt pro početnou rodinu nebo jako sídlo společnosti. Nabízí se zde spoustu variant, jak s objektem dále pracovat. Nemovitost je v katastru nemovitostí vedena jako objekt pro bydlení.

Fotografie jednotlivých bytů jsou k dispozici spolu s virtuálními prohlídkami, neváhejte nás kontaktovat. Více informací Vám rádi poskytneme při osobním jednání nebo prohlídce domu.

Třída energetické náročnosti je nyní uvedena G - Mimořádně nehospodárná, jelikož aktuální PENB štítek pro dům nyní připravujeme.

Parametry nemovitosti

Cena
22 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 3. 2024
Adresa
V Ráji, Pardubice - Zelené Předměstí
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
445 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
391 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Bc. Jan Laštůvka

Bc. Jan Laštůvka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Pardubicích?

Podobné nemovitosti