Prodej bytu 3+kk, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Kralupská, 63 m2

Kralupská, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

6 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 31 454 Kč /za měsíc

(cena včetně garáže a zprostředkovatelské provize; hypoteční poradenství zdarma)

Doporučené firmy v Brandýse nad Labem

Úklidové služby

Informace k bytu

REZERVACE do 21.5.2024
Hledáte spojení klidného bydlení v blízkosti přírody a přitom s velmi dobrým spojením Prahy či Ml. Boleslavi za rozumnou cenu v novostavbě s veškerým komfortem včetně samostatné vlastní garáže?

Doporučujeme Vám slunný byt 3+kk (63 m2) a terasou ( 26,5 m2) s volným výhledem do krajiny, a to v 6. nadzemním podlaží novostavby z r. 2016 s výtahem . Součástí nabídky je i samostatná garáž (14,10 m2) v přízemí domu.
Osobní vlastnictví, lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám rád pomůže zajistit náš hypoteční specialista za co nejvýhodnějších podmínek.

Jedná se o světlý byt, který jako jediný v domě disponuje terasou podél celého bytu (26,5 m2) a nabízí pěkné volné výhledy do okolí i dostatek prostoru pro posezení, grilování, květiny nebo např. dětský bazén.
Byt se sestává z hl. obývacího prostoru (26 m2) se vstupem na terasu, s kuchyňským a jídelním koutem; 2x samostatného pokoje- 2x 12m2 (1x pokoj se vstupem na balkon/terasu). Nové vinylové kvalitní podlahy. V předsíni a pokoji vestavné skříně. Prostorná koupelna s vanou a místem pro pračku, sušičku; WC zvlásť.
Kuchyň vybavena veškerými spotřebiči včetně digestoře, myčky, lednice s mrazákem a el. varnou deskou a troubou.
Orientace bytu na JZ a SZ.
K bytu náleží sklepní kóje. V přízemí domu kočárkárna. Dům má vlastní plynovou kotelnu- vytápění ústřední. Garáž s přípojkou elektřiny. Nízké poplatky- 5.566,- Kč/měs. (při 3 os.) z toho FO (fond oprav) 1.373,- Kč.

Brandýs nad Labem- Stará Boleslav s bohatou historií nabízí vynikající dostupnost do Prahy (do 20 min.) i Ml. Boleslavi, zároveň je zde veškerá občanská vybavenost včetně MŚ, ZŠ, nemocnice a mnoho příležitostí jak trávit volný čas- parky, lesopark, Polabská cyklostezka a geostezka, zámek, kino atd.

Neváhejte si sjednat osobní prohlídku této nemovitosti nabízející příjemné a komfortní bydlení.

Parametry bytu

Cena
6 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně garáže a zprostředkovatelské provize; hypoteční poradenství zdarma
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Kralupská, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
ID
001192
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
63 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
63 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon
Garáž
Lodžie
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Andrea Hrubcová

Ing. Andrea Hrubcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Brandýse nad Labem?

Podobné nemovitosti