Prodej bytu 3+kk, Liberec, Brigádnická, 84 m2

Brigádnická, Liberec - Liberec VIII-Dolní Hanychov

6 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 312 Kč /za měsíc

(cena je vč. právního servisu a provize RK)

Doporučené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme k prodeji velmi hezký byt 3+kk s velkým balkonem, který má samostatný vstup z ul. Brigádnická a 1/4 podíl na zahradě v klidné části Liberce - Dolní Hanychov.

Bytová jednotka o výměře 84 m² a balkon 10 m² se nachází ve 2. NP "finského" domu, postaveného v roce 2010. Jedná se o celodřevěnou (sendvičovou) stavbu s NS tepelnou izolací a zateplením nemovitosti.

Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem (31,8 m²), pokoje č. 1 (13,4 m²), pokoje č. 2 (15,8 m²), koupelny s vanou (5,4 m²), WC (1,5 m²), technické místnosti (4,7 m²), chodby (6,4 m2) a zádveří s vlastním schodištěm (3 m²). V obytných místnostech je laminátová plovoucí podlaha, v koupelně dlažba, dřevěné schodiště. Okna jsou plastová, střecha živičný šindel.

Byt je vytápěn elektrokotlem (stropy mají přidané odizolování - velmi nízké provozní náklady), ohřev TUV je zajištěn el. bojlerem.

Protože součástí prodeje je i pozemek směrem ke komunikaci, je zajištěno výhodné parkování přímo před domem.

Možnost zakoupení garáže za výhodnou cenu 450.000 Kč vzdálenou cca 200 m od domu.

Jedná se o krásnou a klidnou lokalitu, obklopenou zelení. V blízkém okolí je možnost bohatého sportovního vyžití - turistika, cykl., lyžování - moderní sportovní areál Ještěd. Velmi dobrá dopravní dostupnost (tramvaj, autobus).

Pro více informací kontaktujte našeho makléře.

Parametry bytu

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je vč. právního servisu a provize RK
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Brigádnická, Liberec - Liberec VIII-Dolní Hanychov
ID
B 326
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
84 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Jan Kristián

Jan Kristián

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Liberci?

Podobné nemovitosti