Prodej vícegeneračního domu, Sedlec, 280 m2 (ID: 1819928)

Sedlec

13 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 243 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Sedlci

Informace k domu

Nabízíme k prodeji tento rodinný dům v Sedleci u Mikulova, který představuje skvělou investiční příležitost pro ty, kteří hledají nemovitost s vysokým potenciálem a návratností investice. Tento vícegenerační dům je ideální pro podnikání nebo dvougenerační bydlení, což je zcela jistě faktor, který osloví investory.

Dům disponuje dvěma samostatnými bytovými jednotkami 3 kk, každou s vlastním vchodem, což zajišťuje možnost pronájmu a zvýšený výnos z investice. Kromě toho je k dispozici také vinný sklep, zahrada a terasa, které přidávají na atraktivitě tohoto objektu.

Tento cihlový řadový dům je ve velmi dobrém stavu a nabízí užitnou plochu 280m² na parcelce o rozloze 400m². Je vybaven systémem centrálního vysávání, což zajišťuje komfort a snadnou údržbu. Díky FTV s 5kW lithiovou baterií je tento dům energeticky soběstačný, což je další faktor, který potenciálně zvýší jeho atraktivitu pro investory.

Pro pohodlnou teplotu v domě je k dispozici klimatizace a v podkrovním bytě také krbová kamna, která přidávají na atmosféře a komfortu bydlení. Pro případný dohřev vody slouží plynový kondenzační kotel, který zajišťuje úsporu energií.

Nemovitost se nachází v oblasti s bohatou síťí cyklostezek, což je další aspekt, který může oslovit investory. Navíc je v blízkosti Lednicko-valtický areál, který je součástí světového dědictví UNESCO. Tato výhodná poloha přidává na atraktivitě této investice a potenciálně zvyšuje její hodnotu v budoucnu.

Celkově lze tedy říci, že tato nemovitost nabízí vynikající příležitost pro investici s možností pronájmu a výhodnou polohou. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
13 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 3. 2024
Adresa
Sedlec
ID
354
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
280 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
400 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Pirogov&Sons

Brněnská 91/4, Mikulov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ota Pirogov

Ota Pirogov

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Sedlci (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti