Prodej bytu 3+kk, Praha - Břevnov, U Petřin, 65 m2

U Petřin, Praha 6 - Břevnov

12 934 880 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 644 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

Na prodej nový, precizně postavený, byt 3+KK o celkové podlahové ploše 63 m2 s lodžií (2,27m2) sklepem SK10 (6,67 m2) a garážovým stáním formou automatického zakladače v právě dokončeném bytovém domě projektu Rezidence Petřiny.

Byt je světlý, vzdušný díky velkoformátovým oknům, bezfalcovým bílým dveřím o výšce 2,2 m s orientací na jih/jihozápad do klidné ulice s malým parčíkem.

Byt má 2 samostatné pokoje, kompletně vybavenou kuchyňskou linku s obývacím prostorem a výstupem do lodžie, koupelnu s vanou a samostatnou toaletou.

Očekávejte tu pořádnou nálož luxusních materiálů, dokonalého provedení a technických vymožeností. Hliníková trojskla, venkovní automatické žaluzie, podlahové vytápění, dřevěná podlaha s dubovým povrchem, bezpečnostní vstupní dveře od firmy Next, rekuperace, klimatizace, tichá domácnost, kuchyňská linka německé značky Vertico, prémiové španělské keramické obklady s plastickým 3D povrchem, vodovodní baterie španělské značky TRES PROJECT., umyvadlo, toaleta, vana německé značky Villeroy & Boch, na míru vyrobený stolek pod umyvadlem s dubovým povrchem navrhlo designové studio LeBon. To vše již je ve standardu.

Navíc stačí pět minut procházkovým tempem a jste v oboře letohrádku Hvězda. In-line bruslení, jogging nebo volejbal naleznete v nedalekém parku Ladronka a nejhezčí scenérie máte na dosah v chráněná oblast Divoká Šárka s vodní nádrží Džbán.

Už několik let jsou pražské Petřiny vyhledávanou městskou čtvrtí. Je to dáno polohou, klidem i vybaveností. Jedním z nejpodstatnějších benefitů je dopravní dostupnost. Stanice metra terasy “A” Petřiny umožňuje rychlé přesuny napříč celé metropole. Autem pár minut na letiště, nákupní centrum Zličín, pražský okruh nebo Smíchovskou náplavku nebo na kole za sportem do blízkého parku Ladronka. Petřiny jsou dnes moderní část Prahy spojující v sobě klid, pohodu a životní styl.

Parametry bytu

Cena
12 934 880 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 3. 2024
Adresa
U Petřin, Praha 6 - Břevnov
ID
206
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
65 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
65 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Věra Vránková

Věra Vránková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 6?

Podobné nemovitosti