Prodej činžovního domu, Mladá Boleslav, Šámalova, 176 m2

Šámalova, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav III

9 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 419 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Mladé Boleslavi

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Prodej bytového domu 176 m2, 2 x byt 2+1, půda, sklep, zahrada 721 m2

Toužíte po komfortním městském bydlení, a přitom si nechcete odříkat možnost posedět si na zahradě, grilovat nebo se třeba koupat ve vlastním bazénu? Mám pro vás skvělou nabídku v atraktivní lokalitě města Mladá Boleslav.

Bytový dům se dvěma bytovými jednotkami 2+1, půdou, sklepem a zahradou na Dubcích, v jedné z nejoblíbenějších lokalit k bydlení ve městě. Tato komfortní městská část je prakticky nadosah z centra města a zároveň je výjimečná svým kontaktem s lesoparkem Štěpánka a disponuje svou vlastní občanskou vybaveností.

Samotný dům je v původním stavu, vhodném k rekonstrukci dle vlastních představ nového majitele. Současný stav nabízí mimo jiné dvě samostatné bytové jednotky přístupné z hlavního schodiště o dispozici 2+1, každá o ploše 65 m2, s vlastní koupelnou, toaletou, samostatnou kuchyní a další prostory, které je možné při rekonstrukci naplno využít. Současní majitelé v rámci příprav na rekonstrukci domu, provedli v roce 2019 výměnu původních oken a vstupních dveří, za nová plastová.

Dům je ze 3/4 podsklepený.

Příjemnou rezidenční atmosféru oceníte také na zahradě s jihovýchodní orientací, která je situována z ulice za domem a má fantastických 721 m2.

Nemovitost je napojena na elektřinu 220 V/380 V, plyn, veřejný vodovodní řad a kanalizaci.

Parkovat můžete jak na pozemku, tak na ulici přímo před domem.

Zastávka autobusu, který Vás sveze do centra města, nové nákupní centrum, základní škola a školka jsou vzdáleny pouze několik minut chůze od domu.

Takže pokud hledáte investici v místě, které je skutečně výjimečné a nechcete slevit ze svých nároků, pak je tato nabídka právě pro vás.

Parametry nemovitosti

Cena
9 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 3. 2024
Adresa
Šámalova, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav III
ID
D2211
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
176 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo KUZO Partners s.r.o.

KUZO Partners s.r.o.

Olbrachtova 599/8, Mladá Boleslav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

David Kupka

David Kupka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Mladé Boleslavi?

Podobné nemovitosti