Prodej bytu 2+kk, Zlín, Nad Stráněmi, 82 m2

Nad Stráněmi, Zlín

6 006 898 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 627 Kč /za měsíc

(Cena za bytovou jednotku ve standardním provedení)

Doporučené firmy v Zlíně

Informace k bytu

Naše realitní kancelář nabízí k prodeji nový byt o dispozici 2+kk v 5. patře nového bytového komplexu Byty Stráně. Byt má celkovou plochu 82,19 m2 a skládá se z vstupní chodby, dvou samostatných pokojů, terasy, kuchyňského koutu, samostatné toalety, koupelny a sklepa.
Moderní bytový dům vzniká na křižovatce ulic Družstevní a Nad Stráněmi, na místě dvoupodlažního polyfunkčního objektu. Poloha zajišťuje výbornou pěší dostupnosti do centra Zlína i vše potřebné - v nejbližším okolí naleznete potraviny, restaurace, školky, školy, univerzitu.
Přímo pod budovou je k zakoupení ve 3 podzemních podlažích 92 nadstandardních parkovacích stání s pohodlným příjezdem i výjezdem z budovy. Navíc součástí většiny stání je box na jízdní kola se el. zásuvkou, např. pro dobíjení elektrokol. Všechna parkovací stání, jsou připravena k nabíjení elektromobilů.
V ceně bytu je kompletní dokončení včetně podlah, obkladů, sanity, dveří, WC, koupelny – vana, popřípadě sprchový kout vše dle vlastního výběru s několika variantami a možnostmi.
Vytápění je zabezpečeno dálkově se samostatným odečtem spotřeby energií v bytě /platíte jen to, co spotřebujete/, do domu je zabezpečen bezbariérový přístup s velkým prostorným výtahem. Energetický štítek splňuje kategorii B, tedy velmi úsporné bydlení na měsíční náklady.
Předpokládané dokončení projektu a předání bytů je plánováno na druhé čtvrtletí roku 2025.

Parametry bytu

Cena
6 006 898 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena za bytovou jednotku ve standardním provedení
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
Nad Stráněmi, Zlín
ID
A5N3
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
82 m2
Patro
5. z 7
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
82 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Denisa Zvonková

Denisa Zvonková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Zlíně?

Podobné nemovitosti