Prodej ubytování, Hevlín, 230 m2

Hevlín

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Doporučené firmy v Hevlíně

Informace k nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi tuto speciální nemovitost - rekreační objekt - penzion v Hevlíně, pouze 5min od lázeňského města Laa an der Thaya v Rakousku.
Představte si místo, kde se spojuje pohodlí domova s kouzlem dovolené. Různorodost ubytování - s 11 útulně zařízenými pokoji - 1x jednolůžkový, 3x dvoulůžkový, 5x třílůžkových, 2x čtyřlůžkový a dokonce jednoho apartmánu, je tento penzion připravený pohostit jak jednotlivce, tak rodiny či skupiny přátel hledající únik od každodenního shonu.
Zázemí pro relaxaci i práci - každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením, koupelnou a televizí. Pro klidné večery nebo odpočinkové dny je k dispozici venkovní bazén a posezení, kde můžete nasávat klid a ticho přírody.
Komfort a bezpečí - penzion je vybaven vším, co potřebujete pro pohodlný provoz - od recepce, přes prádelnu, technickou a úklidovou místnost, až po centrální plynové vytápění. Bezpečnost je zajištěna oplocením a kamerovým systémem. K tomu vlastní studna s užitkovou vodou a parkovací stání pro 11 aut.

Lokalita snů - jen 3 km od lázeňského města Laa an der Thaya, tento penzion nabízí dokonalou kombinaci klidu venkovského života s možností využít lázeňské a wellness služby v nedalekém okolí.
Se zastavěnou plochou 230m2 a celkovou plochou pozemku 1942m2, tento penzion nabízí nejen prostor pro podnikání, ale i nekonečné příležitosti pro osobní rozvoj a relaxaci. Ať už hledáte místo pro svůj sen o vedení penzionu, nebo prostě místo, kde byste mohli s rodinou a přáteli trávit nezapomenutelné chvíle, toto je nabídka, kterou si nemůžete nechat ujít.

Vaše budoucí zážitky a úspěchy začínají tady. Těšíme se na Váš zájem a jsme připraveni odpovědět na jakékoli dotazy a uspořádat prohlídku.
PENB nebyl zatím dodán - proto uvádíme třídu G.
Nemovitost lze financovat úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.
Pro více informací kontaktujte realitního makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
Hevlín
ID
E4348B013
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
230 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1942 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Satelit, Kabelová televize
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Radek Novák

Ing. Radek Novák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Hevlíně?

Podobné nemovitosti