Prodej bytu 2+kk, Kralupy nad Vltavou, Havlíčkova, 64 m2

Havlíčkova, Kralupy nad Vltavou

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Doporučené firmy v Kralupech nad Vltavou

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízím Vám nadstandardní byt 2+kk o výměře necelých 65 m2 v malém bytovém domě s pouze 8 bytovými jednotkami. Dům byl kolaudován v roce 2007 a leží v samém centru Kralup, přesto jde o velmi klidnou část, blízko odpočinkové zóny u řeky. Aktuálně se jedná o nejrychleji rozvíjející se lokalitu města se skvělou dostupností do Prahy, ať už prostředky veřejné dopravy či autem. Na vlakové či autobusové nádraží dojdete pěšky do 5 minut. Dojezdová vzdálenost do Prahy je 20 minut.

Byt je situován ve 4.NP, v podkroví a jako jediný z bytů má prostorný slunný balkon, kde je instalována markýza. Již při stavbě došla k úpravám interiéru pod dohledem architekta, a tak vznikl velmi vzdušný prostor kuchyně s obývákem, který je otevřený do krovu. Oproti standardu jsou v bytě dveře v ořechové dýze, která ani po letech neztratila na luxusním vzhledu. V bytě je navíc funkční technická místnost, která poskytuje dostatek místa na úklidové prostředky apod., je zde umístěna také pračka a sušička. Byt je zařízen zánovní nadčasovou kuchyňskou linkou, která je vybavena vestavěnými spotřebiči, a to nejen troubou a indukční varnou deskou, ale i chladničkou a mrazákem. V lince je osazena i myčka nádobí, která ovšem potřebuje výměnu. Sanitární keramika byla také vybrána ve vysoké kvalitě, a to od výrobců Laufen a Kaldewei. Obytná část je orientována na jih, ložnice pak na sever, což přispívá k příjemnému klimatu, zejména během teplých letních dní. V ložnici je velká šatní skříň po celé délce jedné stěny. Mimo dvě knihovny a designový jídelní stůl se třemi židlemi není byt vybaven nábytkem.

Vytápění pro všechny jednotky je zajištěno plynovým kotlem v centrální kotelně. K bytu náleží samostatná sklepní kóje o velikosti 2,5 m2, k dispozici je rovněž společná místnost, která slouží převážně k ukládání, ale také jako prostor pro kola. U zadního vchodu je k dispozici další společný prostor, který má bezbariérový přístup a může sloužit např. pro dětský kočárek. V zadním traktu domu je oplocený pozemek s elektrickou bránou, kde je věcným břemenem chůze a jízdy zajištěn volný přístup. Parkování je možné na ulici před domem pouze pro rezidenty a ze strany města je k dispozici jedna parkovací karta zdarma. V bezprostřední blízkosti domu je nový parkovací dům s velmi příznivými cenami za celodenní parkování. Ve věci financování je možné přenechání hypotéky ve výši cca 1.100.000,- Kč za velmi zajímavou úrokovou sazbu 1,79 %. S dalším financováním Vám rádi pomůžeme.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Havlíčkova, Kralupy nad Vltavou
ID
0032-NP08478
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
68 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
64 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you

náměstí 1. Máje 95/25, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Zuzana Šílená, DiS.

Zuzana Šílená, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Kralupech nad Vltavou?

Podobné nemovitosti