Prodej zemědělské usedlosti, Svatý Mikuláš, 60 m2

Svatý Mikuláš

4 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 539 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Svatém Mikuláši

Úklidové služby

Informace k domu

Bývalá zemědělská usedlost se nachází na okraji obce Svatá Kateřina, 8km od Kutné Hory.
Předmětem prodeje je obytný dům, stodola, dílna a zahrada. V obytné části proběhla částečná rekonstrukce, nová střecha, nový komín, nová elektrika, podlahy, okna, topení, koupelna, omítky …
Dispozice domu: vstupní chodba, pokoj, kuchyň, komora, koupelna s vanou, sprchovým koutem, bidetem a WC.
Na obytnou část domu navazuje technická místnost, chlívek. Součástí domu je stodola (průchozí na zahradu), zděná dílna s půdou a sklad. Za stodolou je zahrada o výměře 309m2.
Do zemědělské usedlosti je zavedena voda z vlastní studny, nemovitost je napojena na kanalizaci, plyn a elektřinu. Topení je plynové ústřední – radiátory, v kuchyni podlahové teplovodní, s možností krbových kamen. Půdní prostor umožňuje vestavby dalších pokojů.
Nemovitost je vhodná jak k trvalému bydlení, tak i k rekreaci. Dostupnost:, 8km Kutná Hora, 10 km od Chvaletice, 11 km Kolín, 14km Čáslav,20 km od Přelouč.
V obci je školka, škola, restaurace, cukrárna.

Parametry domu

Cena
4 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Svatý Mikuláš
ID
47624
Stavba
Smíšená
Plocha užitná
220 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
60 m2
Plocha nemovitosti
970 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Michal Králik, Kutná Hora

Michal Králik, Kutná Hora

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Svatém Mikuláši?

Podobné nemovitosti